Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sbai
tag
Üdv! LG C2-nél mi lehet az oka annak, hogy ha nVidia SHIELD TV (2017) + Kodi-val (hálózatról) lejátszok egy .mkv-t, amin DTS hang (is) van, akkor simán megy a hang? Természetesen, ha a TV beépített lejátszójával próbálom akkor nincs DTS. TV hangszóróról megy a hang, nincs külső eszköz.
-
sbai
tag
válasz Csandi #82112 üzenetére
Amennyiben Dolby Vision is fontos neked, akkor azt .mkv fájlból nem fogja tudni, csak sima HDR lesz. DV-t csak .mp4-ből (és azt hiszem .ts-ből) tud. Én Shield Pro-t használok, de a sima Kodi ott se tudja a DV-t .mkv-ból, de van egy Kodinerds nevű kodi verzió, ami nincs fenn Play Store-ban, csak az .apk-t tudod letölteni külön. Na azzal megy a DV is .mkv-ból.
-
sbai
tag
válasz dgyuri0123 #83703 üzenetére
[Euronics] -nél lehet rendelni, de igazán lehetne egy talpas verzió, amiben nincs fali konzol...
-
sbai
tag
Csak ki kellene adni egy másik változatot, ahol konzol helyett talp van . Akkor mindenki azt vehetné, ami neki kell és nem lenne extra költség. Ha már a C sorozatnál a hátlap színe miatt van két verzió, akkor a G-nél is meg lehetne ezt lépni. Több értelme lenne.
-
sbai
tag
válasz Zsöti90 #88972 üzenetére
Igen, mondjuk én a mennyezeti lámpát is csak akkor kapcsolom fel, ha nagyon muszály. Inkább csak 1-1 jól elhelyezett asztali hangulatvilágítást használok.
De mondjuk én sem a beégés miatt csinálom, csak mert így szeretem. 60-ig simán elmennék, ha az lenne kényelmes.[ Szerkesztve ]
-
sbai
tag
válasz hunspikey #93395 üzenetére
Illetve itt PH-n van [beárazós topic]
-
sbai
tag
-
sbai
tag
[LG C4 OLED tested — this is a new milestone for OLED TVs]
Eszerint jelentőset javult a C4 fényerőben. 1150 nitet súrolja.
-
sbai
tag
válasz Quadgame94 #98081 üzenetére
Ha univerzálisat vesz, akkor TV csere esetén nem kell új konzolt felrakni.
-
sbai
tag
Felkerültek az LG oldalára a G4 LS változatok is. +40k a felár. A külön talp árához képest nem is rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- DUNE médialejátszók topicja
- Windows 10
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Pendrive irás-olvasás sebesség