Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
RockHaRD
addikt
Sziasztok. Nem tudom, hogy jó helyen járok-e, de olyan problémám van az LG 65C1-emmel, hogy egyik napról a másikra a netflix gomb a távirányítón beadta az unalmast. Sokszor úgy kapcsoltam be a tv-t, hogy egyből arra nyomtam, és akkor egyből az indult, örültem is neki, h van dedikált gomb, de most nem kapcsol be rá, és ha bekapcsolt állapotban nyomom meg bármelyik ilyen disney, prime, vagy netflix gombot, csak annyit ír a tv, hogy ez a gomb nem elérhető
Ilyenkor mit lehet tenni? Konkrétan egyik nap ment, másik nap már nem, és nem is írta a tv, hogy lenne vmi frissítés. Maga az app működik, mert home-ról tudom indítani.Így is idegesített, hogy előtte a BX-emen volt play-pause gomb a távirányítón, ami minden appban működött, most az eleve eltűnt (fizikailag), és helyette lett egy google, meg alexa gomb, ami nem is működik itthon, de jelen helyzetben kompletten 6 gomb kuka

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ilyenkor mit lehet tenni? Konkrétan egyik nap ment, másik nap már nem, és nem is írta a tv, hogy lenne vmi frissítés. Maga az app működik, mert home-ról tudom indítani.
Vhiktor