Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ovi58
csendes tag
válasz
torrente777
üzenetére
Szerintem ez nem lesz jobb.Azonnal vissza.
-
Sordoran
addikt
válasz
Gabor970
üzenetére
Mikor héten elhoztam euronics-ból a tv-m, nekem mondta eladó akkor hogy 3 napon belül vissza vihetem ha gond van. Mondom online rendeltem, rögtön javította magát hogy akkor 14 nap. DE nem tudom ez a 3 nap szabály hogy van, eddig egyszer éltem vele, de az bontatlan termék volt, szóval akkor nem problémáztak.
-
Zeller01
tag
Sziasztok! LG C2. Olyan gondom lenne, hogy a csatornakezeloben a kihagyasra beallitott csatornakat nem jegyzi meg ki es bekapcsolas utan. Eddig is LG tv m volt, ez a problema nem fodult meg elo. Nalatok is ilyen? Koszontem
-
torrente777
tag
Köszönöm.
-
Gabor970
addikt
válasz
torrente777
üzenetére
gondolom semennyire. Legalábbis én vásárlás óta párszor megnéztem az oledem képét tesztábrákkal, de minden esetben homogén volt a panel. Én ezt rögvest vinném vissza, talán tudnak is adni másikat. (mondjuk rég nincs ez a 3 napos visszavihetem dolog, de hátha....)
-
alaves
addikt
válasz
torrente777
üzenetére
Nyers kijelző, ha az első kompenzáció (4 üzemóra után automatikusan lefut, amikor készenléti módba kerül) után nem javul, akkor célszerű egy kézi pixelfrissítőt indítani (~57 perces). Ha ez sem hoz jelentős eredményt, akkor visszaküldendő.
-
daneel_hu
addikt
válasz
torrente777
üzenetére
Pár nap türelem.
Hajtsd. -
PROHARDVER!
Elég lesz a személyeskedésből!
-
daneel_hu
addikt
válasz
Celtis
üzenetére
Még az első 1-2 évben a megvásárlás után engem is zavart, ma már nem érdekel.
Ez még mindig így az egyik legjobb technika manapság. Sok különbség nincsen a tévék között, mondjuk az enyhén ívelt képernyő zavart volna.
- 2016 környékén árultak ilyesmiket.Használjátok, élvezzétek. (szerintem)
Persze egy 77-es jöhetne.
-
Tyrone89
senior tag
válasz
SZKEBE75
üzenetére
Erősen marketing ez. Lehet hogy tényleg van valamennyi valóság is ebben, de hát hangzatos dolgokkal lehet eladni valamit manapság. Mondom ezt úgy, hogy nekem is van mai napig egy kompakt LG Blu-ray "házimozim" amivel amúgy elégedett vagyok, de azért a tévézés legmagasabb élményét nem egy hangprojektor fogja biztosítani... Sőt..saját véleményem szerint ennek a 2015-16 körüli szettnek szignifikánsan jobb hangja van mint a páromnak vásárolt LG DSN9YG hangprojektornak.(Annak sem rossz egyáltalán) s nyilván nem fair összehasonlítani egy hangprojektorból és "mélynyomóból" álló dolgot egy 5.1 rendszerrel, de amíg ez nekem kb 160 ezer volt amikor vásároltam anno...a hangprojektor inkább 300 környéke volt. A TV saját hangjától sokkal sokkal jobban fog szólni, de azért helyén kell kezelni ezeket akármilyen csilli villi tulajdonságokkal is népszerűsítik.
-
Joachim21
őstag
Sziasztok, van aki használ LG C2-t monitorként? Ha leírnátok a tapasztalataitokat azt megköszönném.
-
Celtis
veterán
Valószínűnek tartom, hogy a QD-OLED technológia eleve jobb homogenitást biztosít, legalábbis ami a tintinget illeti. Sőt, ha jól sejtem, teljesen mentes ettől a problémától. Aki érzékeny rá és volt tintignes LG-je, mint pl ribarszkinek és nekem is (a második oledem-en is kissé látható) az igazán tudja ezt értékelni.
Az teljesen más ha van nyertes húzás is a panel lottón mint ha nem is létezik a probléma. -
SZKEBE75
senior tag
Valaki használ itt esetleg,LG C1-et LG SP11RA soundbar-al?
Kérdezném,hogy csak marketing vagy érdemes benne gondolkodni?"A továbbfejlesztett 2021 LG Alpha 9 AI processzorral az LG hangprojektorok jobb hangzást képesek biztosítani. A TV hangmódmegosztásával a hangprojektor használni tudja a TV számítási teljesítményét és az AI Sound Pro technológiát, így minden hang tisztábbá és egységesebbé válik, még különböző forrásból érkező tartalmak esetén is. Csak az LG hangprojektor és az LG TV együtt képes biztosítani, hogy a lehető legmagasabb szinten élhesse át a tévézés élményét."
-
jbnd-007
tag
-
Tyrone89
senior tag
Hát jó kérdés, talán amikor már kifutó lesz akkor elképzelhető hogy 600-580 környékére beesik az ára, de tényleg nagyban függ majd hogy milyen állapotok lesznek forint téren meg úgy összességében is. Szerintem(persze csak saját vélemény) nem érdemes nagyon várni,mert lutri hogy lesz e ettől kedvezőbb ár. Én azt mondom, ha megvan rá esetleg a keret amit rá tudnál szánni...élj vele. Én anno a 65C9-et 600-ért vettem akcióban úgy hogy már kifutó modell is volt. Ha jól emlékszem 630 körül futott ki végül.
-
wrathchild
tag
Üdv! Ha esetleg használ valaki Govee Envisual TV Backlight T2-t (vagy T1-et), kérdés:
működtethető TV használat nélkül is (azaz a kamera kikapcsolt állapotában), "simán" LED szalagként, az általam applikációban vezérelve a színeket (pl. oldalt kék, felül fehér), függetlenül a TV adástól folyamatosan világítva, NEM VILLOGVA/VIBRÁLVA?
Illetve a fehér "szép fehér" (a 6500K hideg?) Köszönöm! -
-
ribarszki
őstag
Se a Sony, se a Panasonic (lg) paneljei nincsenek azon a homegintás szinten mint a qd-oled. Nem csak a tintingről van szó, hanem a bandingről is és a panel teljes felületén mérhető egyenletes fényerőről. A gyártási technológia miatt ilyen. Talán a Pana, Sony panelokon kevésbé látszik, de így is elmaradnak.
-
Pinge
csendes újonc
Sziasztok. Érdeklődnék a lg oled65b23la-ről mert itt nem sok információt találtam róla. 580e körüli árért érdemes megvenni vagy plusz 50-60e ért jobban megéri a c2? Köszi a válaszokat!
-
Tyrone89
senior tag
válasz
a.sebi
üzenetére
Túl bátor. Ez bolti garancia..igazából nem sokat ér. Látod, írtak itt példát milyen "jó" tud lenni a Samsung ha szervizről van szó.. És még garancia időn belül ilyen vásárlóbárátok.. Egyébként van igazság abban, hogy ez valóban első oled tv-je a Samsungnak szóval hosszabb távon még kérdéses milyen és mennyire megbízható. Viszont nem rossz tv, sőt nagyon is jó vagy legalább is annak tűnik. B9-től jobb választás a C de ahogy írtam is, akkor már inkább a G2. Sőt ha az LG G2-re esik a választásod akkor arra tudomásom szerint 5 év kijelző garancia vonatkozik.
-
válasz
a.sebi
üzenetére
Annyit hozzátennék a fentebb irtakhoz, hogy a Samsung első generációs olede… nem merném megvenni nem egy kiemelkedő szerviz háttérrel.
Most vettem a 2. LG oledemet egy C2-őt, pont azért mert az előzőre 5ev gyári garanciát adott az LG egyszer élnem is kellett vele, házhoz jöttek és kicserélték a panelt. Csak azért mert a vékony panelba volt egy kis ív, lehet h amikor helyre raktam akkor csavarodott meg, nem tudom de egyszer véletlen észrevettem és nagyon zavart. Adtam le rá egy hiba jegyet, 1 hét múlva jöttek is.
Nem rég vettem egy Samsung soundbart, 180ezres kategória, felhívtam a Samsungot hogy recseg ha atmos hang megy rá, majd mondtak hogy vigyem be szervizbe ha biztos vagyok benne hogy tényleg rossz és nem én kezelem rosszul.. ott már elrohogtem magam a telefonba mert nem viccelek 20 percig próbált meggyőzni a csaj hogy nem biztos hogy rossz… az utolsó Samsung termékem. -
Celtis
veterán
válasz
a.sebi
üzenetére
Pedig ezt neked kell eldönteni. Összehasonlítva, különösen demo anyagokkal biztos kijön a samsung nagyobb fényereje és dinamikusabb színei az LG WOLED megoldásával szemben.
Önmagában viszont biztos nem okozna csalódást az LG sem. Különösen ha ez az első OLED-ed. Le fog esni az állad.
A szervizháttér mindenképpen az LG mellett szól. -
Tyrone89
senior tag
válasz
a.sebi
üzenetére
Technológiai szempontból jobb a Samsung most, nem véletlenül látod videóban is jobbnak a képét, ha megvan rá a keret nyugodtan vedd meg. Egyébként ha már LG akkor G2..mert az van inkább egy ligában a Samsung S95B modellel. Van itt a fórumon néhány kolléga akik már használják a Samsung Oledet majd megerősítenek benne. Ami az LG mellett szól..a garanciális ügyintézés, a Samsungról nem hallani jókat ilyen téren, de ez ne tántorítson el, csupán plusz infóként megjegyeztem, hogy ezt még érdemes tudni.
-
Uraim !
sok olvasgatás után leszűkítettem a választékot .
LG c2 vagy Samsung s95 B között gondolkodom .
sok videóban élénkebbnek , világosabbnak tűnik a Samsung .
szerintetek melyiket éri meg jobban megvenni ? Lgben sosem csalódtam , videók alapján jobban bejön a samsung képe , de a márka semmilyen téren sem volt a kedvencem .
légyszi segítsetek dönteni .

-
Matt99
csendes tag
Sziasztok!
LG OLED48A23LA 350-ről 300-ra van leakciózva, ennyiért szerintetek érdemes lecsapni rá? -
leslien
nagyúr
-
leslien
nagyúr
akkor tessék próbáljátok kártyás csomagban..

ha jól láttam van ott még Samsung OLED is..
-
leslien
nagyúr
Philips 65OLED707 598k ért jó ár?
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
wallace 234
üzenetére
Teljesen vegyes tartalom. Sok PS5, netflix, streaming és sdr.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
wallace 234
üzenetére
WBE
-
Matt99
csendes tag
Sziasztok!
LG OLED Tv-t vennék. Előre szólok, hogy teljesen új vagyok a témában.
A LG OLED48A23LA-t néztem ki, ami jelenleg a legolcsóbb OLED tv az árukereső szerint. 300 ezer az egyik üzletben, mert le van akciózva, másutt 30-40-50k-val drágább. A kérdésem csupán ennyi: megéri most ennyiért megvenni, vagy érdemes várni vele, hogy még lejjebb menjen az ára, mert viszonylag új TV? -
Sziasztok ! Nagyobb tvre cserélném LG Oled B9Sla tévémet .
65 colt keresek . Van valami amire érdemes figyelni 65 ös oledek között ?
Érdemes az evo paneleket keresni ?
Tv nézés , gaming lenne a felhasználási terület .
Nem világos szobában .
Esetleg a G széria megéri a felárat a C het képest ? -
alaves
addikt
Tipp:
-OLED DOH - a kijelző bekapcsolt állapotában eltelt idő
-OH home - kikapcsolt kijelzővel történő működést és egyéb készenléti üzemmódtól eltérő működést is beleszámolja, amikor azt gondolnánk, hogy készenléti módban van, pedig nem (pl. androidTV háttér feladatok, hálózati figyelés, stb.) -
alaves
addikt
8737 üzemórát ment összesen, 43 perc telt el az utolsó 7 perces komp. óta, az utolsó 1 órás pixelfrissítő óta eltelt idő 318 óra, 7 perces komp száma 994, eddig 7 db 1 órás pixelfrissítő futott le, 11-szer halasztottál komp.-ra való felszólító üzenetet, maximálishoz közeli OLED fényt használsz.
Egyébként nálam az átlagos használat: 4000-5000 üzemóra/év.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- audio-technica ATH-S220BT vezeték nélküli fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
- 2016 környékén árultak ilyesmiket.
Soha ne is legyen…