Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kzsolti83
csendes tag
Sziasztok! Segítsetek kérlek, melyik a jobb választás, elsősorban filmnézésre, jövőben esetleg ps5-re, de az nem jellemző. LG 55C1, vagy Philips 55 806/12. Kb azonos árban vannak. Köszi
-
kzsolti83
csendes tag
Sziasztok! Olvasom, hogy LG szülinap van, így pl a media marktban, ha 2 lg terméket veszel, akkor az alacsonyabb árának 30%-át kedvezményként megkapod. Ebben van vmi buktató? Mert ha nincs, akkor pl egy 55 C2 rendkívül jó áron elvihető, csak találnom kell vkit, aki legalább egy ugyanilyen árcédulával ellátott lg terméket vesz?
[ Szerkesztve ]
-
kzsolti83
csendes tag
Szerintetek 415 ezerért egy LG OLED55C22LB -t érdemes megvenni? Vagy vajon le fog ennek menni az ára belátható időn belül ennyire? Vagy van olyan TV ebben az árban, ami tudásban min. ugyanezt tudja 55 colban?
-
kzsolti83
csendes tag
Akinek 48 colos C1, vagy 42/48 colos C2 monitorként történő használatával kapcsolatban van tapasztalata, megosztaná? 42 colos vételén gondolkodom, PC-hez lenne, elsősorban játékra. Köszi
-
kzsolti83
csendes tag
Sziasztok! Lehet, hogy kissé off-topic, de hátha tud vki segíteni. Van egy LG C2-es tv-m, azonban a wifi hálózaton keresztül a NASnak csak az egyik winchestere jelenik meg, mint médiaszerver háttértár. A másik winchestert nem látom. Megnéztem a synology menüjében, ugyanazok az engedélyek vannak beállítva mindkettőre. Wifin keresztül próbálom elérni a nast. Köszi
-
kzsolti83
csendes tag
Illetve még egy kérdés az LG oled c2-vel kapcsolatban. Tudja vki, hogy ha automatikusan vált a tv dolby visionre, azt miként tudom átállítani? Ugyanis monitorként használom, és amikor elndítom a Need for Speed Heatet, úgy érzékeli a TV, hogy dolby vision tartalmat kap, és láthatóan az nem tetszik neki, ugyanis ilyen csíkos színes képet látok. (És ha bezárom a feladatkezelőben a játékot, a TV akkor is dolby vision módban marad, és nagy feketeség lesz, nem jeleníti meg asztalt.) Gyakorlatilag úgy tudatm kilépni belőle, hogy újraindítottam a gépet. Köszi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest