- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
a.sebi
üzenetére
Annyit hozzátennék a fentebb irtakhoz, hogy a Samsung első generációs olede… nem merném megvenni nem egy kiemelkedő szerviz háttérrel.
Most vettem a 2. LG oledemet egy C2-őt, pont azért mert az előzőre 5ev gyári garanciát adott az LG egyszer élnem is kellett vele, házhoz jöttek és kicserélték a panelt. Csak azért mert a vékony panelba volt egy kis ív, lehet h amikor helyre raktam akkor csavarodott meg, nem tudom de egyszer véletlen észrevettem és nagyon zavart. Adtam le rá egy hiba jegyet, 1 hét múlva jöttek is.
Nem rég vettem egy Samsung soundbart, 180ezres kategória, felhívtam a Samsungot hogy recseg ha atmos hang megy rá, majd mondtak hogy vigyem be szervizbe ha biztos vagyok benne hogy tényleg rossz és nem én kezelem rosszul.. ott már elrohogtem magam a telefonba mert nem viccelek 20 percig próbált meggyőzni a csaj hogy nem biztos hogy rossz… az utolsó Samsung termékem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor