Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matt99
csendes tag
Sziasztok!
LG OLED Tv-t vennék. Előre szólok, hogy teljesen új vagyok a témában.
A LG OLED48A23LA-t néztem ki, ami jelenleg a legolcsóbb OLED tv az árukereső szerint. 300 ezer az egyik üzletben, mert le van akciózva, másutt 30-40-50k-val drágább. A kérdésem csupán ennyi: megéri most ennyiért megvenni, vagy érdemes várni vele, hogy még lejjebb menjen az ára, mert viszonylag új TV? -
Matt99
csendes tag
Sziasztok!
LG OLED48A23LA 350-ről 300-ra van leakciózva, ennyiért szerintetek érdemes lecsapni rá? -
Matt99
csendes tag
Sziasztok! 3-4 órája indítottam egy pixel refresh-t, de még mindig nem kapcsolt be a tv, holott elvileg 1 óráig tart a folyamat. Másnál is volt ilyen? Kezdek kicsit türelmetlen lenni, de nem akarom elrontani azzal, hogy idő előtt bekapcsolom a tévét.
LG A2 -
Matt99
csendes tag
LG OLED A2
Sziasztok!
Pár hete vettem meg az első oled tévém, új felhasználó vagyok. Vertical banding van a tévém jobb oldalán, elég gyakori jelenség, úgy hallottam. Mivel a szoba elég sötét, így szinte mindig látszódik. Pixel refresh nem segített, kétszer is lefuttattam. Szerintetek kérjek javítást, cserét, vagy törődjek bele? Olyat is hallottam, hogy valamennyi használat után javulhat a helyzet.És mégegy kérdés: az 1 órás pixel refresh gyakori használata tényleg károsíthatja a tévét? Egyik helyről azt hallom igen máshol, hogy nem. Legszívesebben hetente lefuttatnám, hátha eltünteti a bandinget.
-
Matt99
csendes tag
Köszi a válaszokat. Idén még használni fogom, hogy kijöjjön a 100 óra, aztán ha nem javul valszeg kérek egy panel cserét januárban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5 Pro teszt
- Spórolós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kupon kunyeráló
- Nintendo Switch
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- DUNE médialejátszók topicja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest