Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Sordoran
üzenetére
Kiállítva is van, Magyarországon, Pécsen vagyok 1 hete, tegnap voltam az MM-ban.
----------
#79886Sliderxy
Behalok, még a végén én vagyok a hülye
Ilyet senki nem mondott...
A készletinfó mindig pontos és azonnal változik, ahogy a terméket eladják, egyszerűen, ahogy leolvassa a pénztárnál a vonalkódót, a termék száma csökken, vagy ha 1 volt belőle, akkor azonnal megjelenik, hogy nem átvehető!
Szóval, azt vettem észre, hogy neked nem lehet segíteni, vagy kicseszettül nem döntötted még el, hogy mit akarsz. Rendeld meg, az a biztos, ennyi...Én 200km-ert biztos nem autóznék egy tévéért, hogy én pakoljam be-ki, mert onnantól már az én felelősségem, de a futár előtt lehet ellenőrizni ezeket a tévéket. -
Sliderxy
senior tag
válasz
Sordoran
üzenetére
Na de ez az, hogy én konkrét típust mondtam neki, nem csak annyit, hogy LG C2.
LG OLED 65" C21LA , ha ez így nem volt neki elég egyértelmű akkor rossz helyen dolgozik.
De, mindegy csak gondoltam megosztom a tapasztalatomat. Az, hogy a telefonban már eleve milyen életkedvvel beszélt, már alapból nem sejtetett túl sok jót. Ahogy elnézem a pécsi üzlet google értékeléseit, már nem lepődöm meg ezen.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S95F Vision AI Smart TV (2025) 55S95F 65S95F 77S95F 3év ÁRGARANCIA
- LG OLED55B53LA gyári Garancia számlával
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- SAMSUNG (QE55S90FAEXZT) 140CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
de megvárom lesz e DTS támogatás visszafelé az LG-nél.. ugyse lesz
Vhiktor