- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
rothfb
üzenetére
Már ne is haragudj, de miért ne lenne normál tartalom egy sötét jelenet? Számtalan filmben van. Ha észreveszem akkor az gond, ha nem venném észre akkor soha nem hoztam volna szóba. Ahogy pl a tintinget is észrevettem talán én voltam az elsők között akinek ez feltűnt. Aztán persze voltak itt sokkal rosszabb panelek is mint az enyém sőt, volt aki ez miatt átment LCD-re. Én inkább úgy közelítem meg a dolgot, hogy igen is mindenki tudjon minden hibáról és azok alapján mindenki el tudja dönteni hogy neki az belefér vagy nem. Nekem pl nem fér bele hogy egy LCD háttérvilágítása bevilágít, felhős stb. Mondjuk szerintem a Q90 feketéjével már kibékülnék, de nem annyiért amennyibe kerül. A lényeg hogy mindenki más szempontok alapján dönt, de az butaság hogy el kell titkolni bármilyen problémát is ha van. Márpedig van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magisk
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Arc Raiders
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hamarosan mobilokra is befut a Where Winds Meet
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- LG OLED48C41LA OLED evo smart tv 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4527, 100% Akksi
- Akció! Bontatlan Sandisk Ultra 3D SSD 2TB
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor