Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- aquark: Zsebszámológépek
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
rothfb
üzenetére
Már ne is haragudj, de miért ne lenne normál tartalom egy sötét jelenet? Számtalan filmben van. Ha észreveszem akkor az gond, ha nem venném észre akkor soha nem hoztam volna szóba. Ahogy pl a tintinget is észrevettem talán én voltam az elsők között akinek ez feltűnt. Aztán persze voltak itt sokkal rosszabb panelek is mint az enyém sőt, volt aki ez miatt átment LCD-re. Én inkább úgy közelítem meg a dolgot, hogy igen is mindenki tudjon minden hibáról és azok alapján mindenki el tudja dönteni hogy neki az belefér vagy nem. Nekem pl nem fér bele hogy egy LCD háttérvilágítása bevilágít, felhős stb. Mondjuk szerintem a Q90 feketéjével már kibékülnék, de nem annyiért amennyibe kerül. A lényeg hogy mindenki más szempontok alapján dönt, de az butaság hogy el kell titkolni bármilyen problémát is ha van. Márpedig van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i7-3GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- DAHUA 16GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor