Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sakal83
addikt
Na hagyjuk ezt az LCDre viszzamenos fajtat
egy Pana ex780 elott ulok most oled utan. Koztudottan nem rossz tv. De kb fenyev tavolsag az oled utan. Itt panaszkodtok olyan dolgokra ami csak nagyjabol a kepzeletetekben van
jelenleg kb 20fokos szogben ulok es a jobb szelen mar lathato es valoban feltuno szintorzulas van. Egyedul full szembol is latszik... es nem kicsit. A felhosodes szemkapraztato. Este pedig sirvafakaszto a fekete. Ha feketet akarok akkor adaptiv hattervilagitas be ami folyamatosan allitgatja a fenyerot... Oldalrol a tv nezhetetlen. A milyen jo az lcd hdrje a nagy nit miatt meg olyan hogy meg kellett neznem a menuben hogy hdr megy-e?:) pedig ismetlem: ez egy korrekt majdnem oled aru lcd tv. A kutya is lassan a jo dolgaban vesz meg az oled tulajoknal
nem neked szantam az irast hanem mindenkinek:) fel aron a tiedet is atveszem vagy csere is mehet 
Ja es a PANA menuje egyaltalan nem veszes. Sot vannak tulajdonsagai ami hatarozottan jobb mint a webose. Pedig a webos kivalo. Tehat ez ne tantoritson el senkit a panatol. Gyorsabb es egyszerubb a Firefox rendszere. Szimpatikus.
-
"Már ne is haragudj, de miért ne lenne normál tartalom egy sötét jelenet?"
Drága Joshi. Én mondtam olyat, hogy a sötét jelenet nem normál tartalom?
Én csak általánosítottam, hogy más az, ha normál tartalomnál is látszik. Ha valaki sötét jelenetnél is észrevesz valamit, az már más, az már probléma.
De én pl csak a napokban néztem meg a 65 colos Panát 5%-os szürkével és látszik rajta banding, több, mint az 55 coloson. De eddig ezt nem vettem észre, mármint a 65 coloson ezt a "hibát", pedig sok-sok sötét jelenetet láttam már. Ha nem nézem meg Youtube-os videóval, sosem jövök rá, hol sötétebb és hol világosabb a panel. 10%-os szürkével pedig már teljesen homogén.
Én csak erről beszélek már hozzászólások óta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
egy Pana ex780 elott ulok most oled utan. Koztudottan nem rossz tv. De kb fenyev tavolsag az oled utan. Itt panaszkodtok olyan dolgokra ami csak nagyjabol a kepzeletetekben van 
Vhiktor