- Retro: 3dfx Voodoo 2 SLI
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
daneel_hu
üzenetére
Nekem túl zárt a rendszer, sok minden túl bonyolultan van megcsinálva, a menürendszer logikátlan, mindenhez az itunes nevű borzadály kell, iszonyatosan túl van árazva, érthetetlenül drága, soroljam még? Kicsi az akksi, túl gyorsan merül, meg mi az, hogy ha frissítek, mesterségesen lassítja egy cég a rendszert, hogy vegyek egy újabb túlárazott 60 dollárból összerakott 1200 dolláros iphone-t?
Régen elismertem, hogy jó, de egyszer a kezembe akadt egy ilyen és nem értettem, mi ezen akkora szám. Különben is, már rég más gyártók után mennek, nem ők fedezik fel az új technológiákat. Már rég nem.
Off vége.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 4100 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB Asus Vento AD DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor