Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
renatto
őstag
válasz cudarz #29119 üzenetére
Az OLED minden téren jobb! De szerintem várj még 1 kicsit és hamarosan lesz bontatlan OLED is ennyiért. 10-20-30 ezret nem ezen spórolnék, hogy outlet-et vegyek. Már tavaly is lehetett 300k alatt 55" OLED-et venni, így idén sem lesz ez másképp, csak idő (max 1 v 2 hónap) kérdése...
De benézhetsz a Médiába, Nyíregyen rendre 20-50k-val "árukeresős ár" alatt van 1-2 OLED.
[ Szerkesztve ]
KLIPSCH - 5.1.4 - RP-280F - RP-450C - RP-150M - RP-140SA - Monolith 12 THX Ultra - Yamaha RX-A2080 Epson TW9400 4K HDR - Zidoo Z9X - XBOX SERIES X - ASUS TUF DASH F15
-
janos666
nagyúr
válasz cudarz #29528 üzenetére
Elsőre egy jellegzetes kijelzőhibának hangzik, de ha még nagyon új készülék, akkor járasd még pár napot, mielőtt letelne az elállási idő, vagy a szervizt hívnád (és húzd le a hátáról a védőfóliát, ha esetleg rajta maradt). Ha már öregebb darab, és pár nap múlva is ott van (futtass egy "pixel frissítést" éjjelente a menüből), sőt zavaró is használat közben, akkor jelentsd be.
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
veterán
válasz cudarz #29760 üzenetére
Miért váltottál? Nagyobb képméretet vettél? Ha nem, akkor mi volt az oka a váltásnak?
Pont a minap olvastam egy cikket a Philips 803-ról és nagyon korrekt áron egy egész egyben lévő tv-t kínálnak, ráadásul ebben már a 8-s Android van, ami teljesen kinőtte a gyermekbetegségeit. Nem lassú, nem indul újra random, korrektül működik.
Miért kellett leváltani? Hacsak nem egy nagyobb méretet vettél, mert az érthető. -
Strezi
őstag
Hdmi csatlakozásokat ellenőrizd le, vezetékezd újra másik kábellel.
Minden bemenetre és a beépített appokra külön TM beállítások vannak.
Ha nem javul, vidd vissza. Nem álltalánosnak a problémáid, szerintem nincs egyértelmű megoldás sem rá.Használt 14.3 kWh LifePo akkuk eladók ... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...
-
-
salapp
addikt
A P5(+) "engine"-t szerintem baromi jól be lehet állítani. Ismerősömnek csak egy 65-ös natív 50Hz-es VA led-je van, de (eltekintve a felhőktől) hihetetlenül realisztikus képet varázsol akár egy 720i M5 Kutyák magánélete sorozat epizódból is, pedig nincs két méter a nézési táv.
Remélhetőleg az LG-t is nagyon meg fogod szeretni a végére.[ Szerkesztve ]
Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
alaves
addikt
"A C8-on, ha a a TruMotionben beállítom akár a Smoothot, akár a Cleart, néha beszaggat utána a kép. Ezt még tesztelem, de mintha Netflixen ez nem lenne, csak ha a media lejátszóról használom. A Philipsen nem volt ilyen gond. Milyen beállítást javasoltok itt?"
Azt hittem, hogy ez a 8-asokban már nincs. Hibázik az interpolációs algoritmus, főként begyorsult mozgásos jelenteteknél látszik az akadás nálam is. Nálam: DJ:3, DB:10 így nem akadozik és a mozgás is elfogadható.
Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
törölt tag
válasz cudarz #29940 üzenetére
Real Cinema be (ez engedélyezi a 24p módot), a TueMotion alatt pedig egy 3-as dejuddert állítottam be. A gyári presetek (Smooth/Clear) nem tetszettek, azokat nem használom.
(#29943) daneel_hu: Megítélés kérdése. Nekem épp annyit jelent, hogy már ne zavarjon a szaggatás, illetve képhibákat se látok így.
[ Szerkesztve ]
-
Pro Koryak
addikt
-
nagyúr
válasz cudarz #70714 üzenetére
Firmware frissítés nem volt?
Amúgy szerintem valami szoftveres gond lehet... ilyenkor a teljes áramtalanítás segíthet esetleg.Illetve ha nem gond hogy picit lassabban indul a TV meg az okos része, akkor kapcsold ki a gyorsindítást (most így fejből nem tudom mi a neve).
Közben megnéztem Quick Start+ a neve a General settings-ben... magyarul passz.
Ennek az az előnye hogy nem tart a memóriában cache-elve semmit, így a szoftveres memória szemetelés, meg beragadás, stb. problémák javarésze elkerülhető.
Nekem pl a DLNA szerverről a fájlok listáját nem volt hajlandó frissíteni gyakran, hiába kapcsoltam ki-be a TV-t... akkor untam meg. (Nekem B7 van.)
Inkább lassabban indul pár másodperccel, de mindig minden frissen töltődik be.
A legtöbb gyártónál ki szoktam azóta ezt kapcsolni, samsungnál is pl. Androidos tévéknél is segíthet sokat a szoftveres gondokon.Talán segít neked is, ha tényleg szoftveres/memórai szemetelős probléma. Aminek így elsőre tűnik.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest