- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Őskoczka
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dropi
senior tag
válasz
Peace #109695 üzenetére
Tévedés, én fizetem az összeset, Net4+ is van benne meg RTL+ is, sőt YouTube Premium is, és így jön ki 27 körül egy hónapban, ami azért egy átlagfizetésből bőven kigazdálkodható. De ha van család, barátok, akkor bőven lehet jóárasítani. Nálunk ezek harmadolódnak családon belül, így 9 körül jön ki egy hónapban. Ez nem veszélyes azért.
Ja és három éve nem kalózkodtam
-
P1eTr0
aktív tag
válasz
Rewmac #109882 üzenetére
Picit késve néhány gondolat, mert volt nekem is esetem az LG-vel.
Nekem sajnos rózsaszínes volt a képe a kijelzőnek oldalt, ami normál tartalom mellett is látszódott. Olvasva a fórumon, hogy mindenkinek milyen gördülékenyen ment az ügyintézés, garanciális hibának jelentettem az esetet.
Sajnos nem volt szerencsém, mert nekem nem akarták cserélni. Napok-hetek teltek el, de végül visszakaptam a TV árát. A sztori végét itt olvashatod: [link]
A fórum tapasztalatai alapján valóban az LG-nek legjobb az ügyintézése, azonban megeshet, hogy nem az "általában olvasottak" szerint történnek a dolgok. Ez lehet ügyintéző kérdése, vagy épp a szerelőjé. A lényeg, hogy ne add fel, mert mindig van újabb lehetőség, ami persze idő/energia, de megéri, mert egyébként csak zavarni fog, hogy nem olyan a készüléked, amilyet szerettél volna. Az ügyfélelégedettségi szempontok pedig mindig ott lesznek, ami egy fontos lap a kezedben
Én azért szurkolok, hogy napközben minden úgy alakuljon, hogy neked jó legyen.
-
patrikcoc
senior tag
válasz
krx21 #109891 üzenetére
Nem tudom, nekem a B7 cserepanel hibája ugyanígy kezdődött pár hónap után, csak felül. Hullámokban elkezdett elszíneződni a felső pár sor először csak a jobb oldalt, majd kifehéredett és elhalt, szépen lassan terjedt lefele. Az elszíneződött rész koromfeketénél is látszott, csak kikapcsoláskor tűnt el. Pont ugyanígy.
-
-
alaves
addikt
válasz
Rewmac #109882 üzenetére
Egyébként pedig nem kevesen vannak itt a topic-ban (én is), akiknek egymás után hibás kijelzőket raktak be a TV-be és csereutalvány lett a vége.
Azért vegyész létemre annyit még én is tudok, hogy a helyszínen vajmi keveset fog tudni kideríteni a szakember, maximum annyit, hogy melyik modul a rossz. Ami a gyártónak kellene azt pont nem. Azt csak úgy lehet, hogy a NYÁK-okról leszednek mindent és műszeres laborban egyenként bemérik az alkatrészeket. -
alaves
addikt
válasz
Laraxior #109876 üzenetére
Elsődleges kijelzőként kellene először beállítani (egyéb monitor lehúzni a rendszerről), csak az S90C legyen rajta (utána lehet másodlagosként installálni, ha már minden jól működik). De először: 2020.2 fw. Biztos ami biztos, a TV nevében ne legyen " karakter (TV-n: kapcsolatok > eszköz neve). Nem elfelejteni, hogy minden beáll. módosítás után TV reboot (bekapcs. áll 5 mp-ig nyomni a táv. kikapcs. gombot, amíg újraindul a TV, rendsz. betölt ~20-40 sec).
-
Rewmac
aktív tag
válasz
alaves #109879 üzenetére
Legyen egyik vagy másik. Neked legyen igazad. Nagyon szeretnék már pozitívan túl lenni az egészen és mosollyal végezni. Azt mondták egyébként ilyen még nem volt ezért mindenki nagyon kivàncsi. Panelt akarnak tesztelni meg az alaplapot. Boldogan fogadok egy hibátlan panelt szerettem a TV-t.
-
Laraxior
titán
válasz
alaves #109872 üzenetére
Az a gond, hogy a TV nem találja a komplett erősítős vonalat. Hol megjelenik, hol nem. Most épp az van ami volt régebben, hogy nem találja, hiába állítom át a Windowsban a másodlagos kijelzőt akarom, a TVn nem jelenik meg semmi a listában.
A smart things a TV és utána kellene jönnie a Denonnak. (Megnéztem, jelenleg nincsen net az erősítőn. )
Szóval a TVvel van valami. De megoldást nem találtam rá. Már jóideje nem is keresem, úgysincsen kábel TV-m. Persze jó lenne ha működne minden flottul...
Most megint fogalmam sincsen mikor fog előugrani, ergo mikor használhatom a TV-t monitorként, mikor tudok filmet nézni -
Rewmac
aktív tag
Hívott a szervizes, hogy holnap délelőtt kijönne tesztelni a kijelzőt mindenféle műszerrel. Szerintem itt nincs mit tesztelni, de állítólag mindenki nagyon kíváncsi mert nem nagyon volt még olyan, hogy két cserepanel is hibás. Annyira látszik, hogy van a csík középen és ketté van választva a panel.
Most ha a teszten nem ad ki semmit vagy valami általuk elfogadható szinten van akkor jól megszívtam nem?
Nem lett halványabb csak jobban kezdem megszokni. Sötét jeleneteknél nagyon ott van vagy bármi olyannál ha mozog a kamera.
Szerintem nem fogják cserélni, javítani mert akkor panellal jönne.
-
Laraxior
titán
válasz
alaves #109868 üzenetére
Hmmm, érdekes, szóval, ha leszedem az erősítőt mondjuk a wifiről (már azóta új routerem van, új jelszóval ,ergo tuti nem csatlakozik) akkor elképzelhető a probléma orvoslása?
Természetesen minden hdmivel van összekötve. Amikor ment, akkor tudott mindent, amit kell, illetve monitorként tudja is. De amúgyis végigpróbálgattam millió hdmi kábellel, szóval az ki van zárva. -
hunspikey
őstag
válasz
makoss #109855 üzenetére
Denon 1700x nálam és ugyan ezt csinálta. Van nálam 30 perces inaktivitás timer, na ha ebből kapcsoltam vissza az eőrsítőt akkor mindig a forrás a CBL/SAT lett. Agyfaszt kaptam tőle és végül úgy tudtam megoldani, hogy bementem a webes interface-re és letiltottam ezt a bemenetet. Most már mindig TV-vel kezd akár hogy is volt kikapcsolva vagy bekapcsolva.
-
alaves
addikt
válasz
Laraxior #109858 üzenetére
Sajnálom, hogy nem sikerült eddig megoldanod a problémát. Ha lenne AVR-em részletesen leírnám minden eszköz összekötését és beállítását, ennek híján javaslom:
- fw 2020.2-re frissíteni, majd pl. ezeket átolvasni: [link] , [link] , [link]A fotód alapján, olyan mintha DLNA-n keresztül látná a TV a Denon-t (mindkét eszköz wifi hálóban), attól még lehet, hogy HDMI-n is össze van kötve.
DLNA csatl. eszk. vezérlő felület:
USB háttértár vezérlő felület: -
blakey
titán
válasz
Skylukos #109864 üzenetére
A szerződési feltételeknél neked minden el van fogadva?
- minden nincs elfogadva, de az időjárásra vonatkozó igen.Kikapcsolásnál neked bejön egy pillanatra az lg logó, nekem ezt csak a lg által kért visszaállítás óta csinálja. Ki lehet ezt kapcsolni?
- igen, illetve kikapcsolható, ha a némító gombot megnyomod 3x, megjelenik egy menü, ahol ki tudod kapcsolni. Ott van a képernyővédő ki/be kapcsolása is. -
ReWGeT
tag
Sziasztok!
G4-emhez letöltöttem a moonlightot developoer módon keresztül és streamelem a gépemet rá. Minden működik.
Jelenleg egy xbox series x kontrollert csatlakoztatok a tv-re, amivel tudok játszani.
A kérdés, hogy valaki próbálta már ps5 kontrollerrel?
Közeljövőben vennék egyet, mert azt jobban szeretem, viszont ha nem megy vele akkor egy másik xbox kontroller lesz. -
Skylukos
tag
válasz
blakey #109847 üzenetére
A szerződési feltételeknél neked minden el van fogadva?
Lehet az okoz gondokat az időjárás kijelzésnél hogy én nem fogadtam el mindet?
Azt jó lenne tudni azoknál a szerződési feltételeknél mivel mit vesztek ha nem fogadom el!.
Kikapcsolásnál neked bejön egy pillanatra az lg logó, nekem ezt csak a lg által kért visszaállítás óta csinálja. Ki lehet ezt kapcsolni? -
esicyhun
tag
válasz
blakey #109849 üzenetére
A Clear Voice Pro módban nálam a hang továbbra is időszakosan (néha hosszú ideig jó) recseg, használhatatlan, bármilyen forrás esetén (külső is). Azóta AI módban használom, azzal oké, csak azt meg nem szeretem.
A legújabb frissítés az egyes képmódok alatt lassú UI-t helyretette, ennek örültem. Újra fürge a tévém.
Gyári visszaállítást nem csináltam, túl nagy macera.
A recsegős hibát be fogom jelenteni az LG-nek, csak lelkierőre van szükségem, mert egyértelműen a webOS24 óta áll fent. -
bkiky01
senior tag
LG B3, B4 hajlamos néha 4k filmeknél akadni. Kb 1 óra nézés után csinálja, mindegy, hogy hdd, vagy ssd a forrás. Ez szoftveres hiba?
-
-
Laraxior
titán
válasz
makoss #109857 üzenetére
Gondold el, nekem kábeles TVm sincsen, csak a TV-s appon akartam netflixezni.
Biztos, hogy a TV a gondja egyébként, mert régebbiekkel működik, mintha csak oledekkel olvastam volna a gondot.
Ilyeneket dobált fel:
[link]
Próbáltam mindenféle kábellel is, de aztán feladtam, lemondtam a netflix előfizetést, maradt monitorként. -
makoss
veterán
válasz
Laraxior #109856 üzenetére
Háát mindenesetre érdekes egy jelenség
Meg azért bosszantó is, mikor nyomnám be a tévét gép bekapcsolás után, és azt írja nincs jel
Amúgy ez a CBL/SAT-ra állás azóta van, mióta a műholdas beltérit cserélni kellett Telekom műhold megszűnése miatt.
Amúgy nem tudom, hogy a bánatban került alapértelmezettnek, de úgy néztem az LG C4 Oled tévén a hangkimenet is változik magátólfura
-
Laraxior
titán
válasz
makoss #109855 üzenetére
Én ezzel sz*ptam jópár hetet.
Az lett a megoldás, hogy nem használom a TV-t, csak monitorként.
Senki sem tudott rá semmit se mondani, más fórumon sem találtam megoldást, csak a problémát, de Samsung TV-vel.
Ha nincs rajta más, csak a VGA, akkor nincs gond, de mihelyst a TV appos Netflixre váltottam, totál eltűnt a számítógép. Kipróbáltam mindent.
Azóta jött frissítés a TVhez, de már ki sem merem próbálni, hogy javult-e olyan gyomorgörcsöm volt miatta, amikor megvettem a házimozi szettet a TVhez.
X2800H - 77" S90C - RTX 4090. -
makoss
veterán
Üdv!
Járt már úgy valaki, hogy a Denon AVR-X1500H erősítőmnél, hogy ne mindig a műholdas CBL/SAT bemenetre álljon aut mikor bekapcsolom az erősítőt, hanem a PC bemenetére, vagyis a Blu-Ray bemenetre?
Meg mostanában csinál olyat, kikapcsolt erősítőnél - nem tudom az nem-e az LG C4 OLED tévé-e a ludas - hogy ha a tévén belépek a főmenübe, vissza nem tudok menni a PC bemenetére, mintha "elfelejtené", úgy érzékeli nincs jel, korábban ilyen nem volt, most meg mindig vissza kell kapcsoljam az erősítőt, hogy vissza tudjam hozni a PC jelét
Házimozi topikban bugos ARC-t mondtak, reddites beállítás szerint ki kell kapcsolni mindkét eszközön a HDMI CEC -t -
mimic1979
aktív tag
Üdv.: G4 -nél van valami előnye - hátránya az AI kép bekapcsolásának?
+ 1
HDR-DV esetében Filmmaker mode használom, viszont az otthoni mozi esetén a fényerő jobb, nagyobb csak a szín lesz “kékesebb”. Valaki használja ebben az üzemmódban? -
Zen_Ronin
tag
válasz
blakey #109849 üzenetére
Nálam az előzővel volt /24-es/ .
Nem tudtam elindítani a Netflixet, /de más appot sem/nem tudtam belépni az app-ok közé, így telepíteni sem lehetett. A kép üzemmódok összekuszálódtak, így este azzal vacakoltam hogy újból beállítsam őket.
Az távirányító nem vezérelte /és nem is tudtam beállítani, mert hibát jelzett/sem a t-homos beltérit, sem az erősítőmet. Mondjuk az erősítőt azóta sem./nem használok earc-ot, ennek ellenére kb 2 évig működött így/
Szóval ezért ódzkodok, a frissítéstől.
Egyébként hol lehet megnézni mit hoz a frissítés?
-
KTTech
veterán
válasz
hunspikey #109850 üzenetére
Nem kell beleírniuk, hogy LG, mert máson nem nagyon van WebOS 😃 és a kód natívan fut a Tv-n. Egy szimpla verziócheck, ami amúgy is megtörténik, és kis kódolás, hogy a beállítások közt megjelenjen a képernyővédő bekapcsolása, valamint egy watchdog timer arra ha nem érkezik user input és nincs aktív lejátszás egy bizonyos idő után aktiválja a gyári képernyővldőt - ha nem akarnak sajátot használni.
-
hunspikey
őstag
válasz
Skylukos #109845 üzenetére
Mivel nincs aláírás! (faszom) : 77G3 nálam : elmúlt a webOS 24től a képernyő használati idő statisztika is. Konkrétan azt mutatja csak hogy a bekapcsolás óta mennyit ment, az előző napok rendre üresek. Az egész feature innen fogva minek? És nem javítják pedig volt már vagy 3-4 fw azóta. Képernyővel is csak a cumi van.
Nem akarom elhinni hogy az elmúlt időben egyik streaming app gyártó se tudta volna beleírni az appba hogy if tv = fckn lg & webos version is > 24 then activate screensaver 2.0 vagy valami hasonló droid szarság.
-
blakey
titán
válasz
Zen_Ronin #109848 üzenetére
A G2-re érkezett új frissítés ..
- melyik? 58-as? Semmi baja, nálam nincs gond, előzővel sem, annyi volt a 23-ról 24-re való frissítésnél, hogy az új szerződési feltételeket érdemes volt átnézni, újra elfogadni, onnantól kezdve minden jól működött. Nálam nem volt gyári visszaállítás -
Zen_Ronin
tag
Sziasztok!
A G2-re érkezett új frissítés ... de nem telepítettem még.
Ez előző baromi nagy szívás volt, csak a Factory reset tette újra "használhatóvá" a tévémet.
Valaki telepítette már, és ha igen .. mi a tapasztalat?
Mit változtat ez a frissítés?
-
blakey
titán
-
apszi
őstag
Sziasztok!
Lehet tudni mostanság milyen ip-t érdemes (már ha van még ilyen) tiltólistára tenni Lg esetében, hogy (lehetőség szerint) elkerüljem a frissítést?
-
Skylukos
tag
Csak pár észrevétel hátha valakit érdekel 65c2::
A webos24 nem áldás,sőt inkább hátrány időjárás kijelzés eltűnt nem bővül a funkciók sora sőt, bluetooth kapcsolat hibák, új dolgok nincsenek, képernyővédő unalmas, innováció nulla.
Más téma:
Bluetooth hibára visszaállitás nem megoldás.
(de ahogy olvasom semmire) -
Gulyopapa
addikt
65C4. Még nem intéztem semmit a tintinggel kapcsolatban. Viszont kíváncsiságból megnéztem a panel működési idejét, ami érdekes lett. 26.000 perc, ami 9,5 óra napi működést feltételez, ami nonszensz. A tv 45 napos. Napi 2-3 órát megy. Ilyenkor mi van? Használt panel került bele?
-
Hysterycs
tag
Sziasztok, most váltottam LG 65 C1-ről 77 C4-re. Feltűnt, hogy inaktivitas esetén nem aktiválódik automatikusan a képernyővédő, kivéve a Plexet, de ott az app sajátja fut. Tudnátok segíteni,hogy ezt hol lehet bekapcsolni? Végignéztem a menüt,de nem találtam. Előre is köszönöm a segítséget!
-
Suri84
kezdő
válasz
Skylukos #109745 üzenetére
Szia, nem volt alaplap csere. Volt egy kis kütyüm amit a tvhez csatoltam bluetooth-on keresztül, az okozta a hibát úgy jöttem rá, hogy vettem egy másikat (másik gyártó) és azzal nem volt gond. Csak az volt a furcsa, hogy a frissítés előtt a régi kütyü is működött rendesen viszont frissítés után egyből bekakált es azt gondoltam valamit elcsesztek. Aztán volt még az a hiba, hogy időnként lefagyott a tv kb 1héten egyszer és csak az áramtalanítás segitett , na arra nem is reagalt érdemben az ügyfélszolgalat. A legutóbbi frissítés után egyenlőre megoldódott úgy tűnik.
-
hunspikey
őstag
válasz
N.YCityBoy #109830 üzenetére
Szerintem hatalmas hiba volt levenni. Az új tagok sokkal könnyebben szocializálódtak mert látták kinek milyen cucca volt, mit csinál stb.
Az rettenetesen kicsinyes döntés lenne ha az zavarja őket hogy valaki pl kiírta hogy xy szolgáltatás elérhető mert hogy van rá tudása.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Sub-S #109827 üzenetére
Lehetett volna jobban szabályozni a karakterek számát az aláírásban. Úgy, hogy mondjuk mobilon is csak 1 sor legyen.
Megmaradt volna az aláírás, és a fórum "tömörsége" is jobb lett volna.
De ez van. Nem akartam szét offol(tat)ni a topikot, de elhiszem, hogy ez nem mindenkinek tetszik.
-
-
-
ρσгτσ
addikt
-
Köszönöm srácok, én is bízom benne, mert ezt a C1-et is imádom 3 év alatt több mint 10000 óra belement és hibátlan a mai napig,rendesen sajnálom is eladni, de hétfőn jönnek érte elég jó árban sikerült eladni, G4 is biztosan ki fog szolgálni sok éven keresztül remélem
-
Tyrone89
aktív tag
válasz
N.YCityBoy #109817 üzenetére
azért megfelelő minőségű HDR tartalommal elég hű meg ha lesz a C1-hez képest a képe
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
N.YCityBoy #109817 üzenetére
Karaj lesz
-
-
warren29
aktív tag
válasz
N.YCityBoy #109806 üzenetére
Jó választás gratulálok!
Kíváncsi lennék majd az összbenyomásra és az elégedettségi faktorra de a negatívumokra is.
-
mr.dana
aktív tag
Egyelőre kipróbálom a " kedvenceket" nincs kedvem egy teljes restartot nyomni .. mikor már annyi mindent beállítottam ...
köszönöm a válaszokat , többen is segítettek
-
mr.dana
aktív tag
Hmm , érdekesek ezek a műszaki dolgok .. most direkt kipróbáltam mivel új a tv ( 1 hetes) és nálam úgy van .. igaz csak PS 4 - hogy ha LPCM re váltok akkor : LPCM - ha dolby D. - akkor dolby D, de ha DTS - akkor : LPCM - ír ki az erősítő ...
( erősítő egy Yamaha , régebbi darab )
viszont 99 % ra meg vagyok győződve hogy ez eddigi sony tv ( xf 9005) kb 19 - ben vettem - az mindig azt engedte át - amire a PS-t váltottam / LPCM, DD, DTS )amúgy létezik hogy jobb lett a tv ? most egy hetes , de sokkal jobb mint volt .. vagy csak megszokja a szem / agy
A80L
-
válasz
Pro Koryak #109809 üzenetére
-
Atomgeszi
nagyúr
Aki közvetlenül a PS5-öt dugja a tv-be, és onnan eARC-cal megy az erősítőbe, a PS5-ön milyen hangot választ? PCM, DTS ... ?
-
Pro Koryak
addikt
válasz
N.YCityBoy #109808 üzenetére
Ja, nem pont neked akartam.
Hátha valaki még venne G4 szériát vagy LG oledet, C4 széria is viszonylag jó árra vihető le.
-
válasz
Pro Koryak #109807 üzenetére
Tisztában vagyok vele, de köszönöm, itt 710-re jönne ki, én az Alzától 670-ért kapom tehát talp nélküli árban a talpasat...
-
Pro Koryak
addikt
válasz
N.YCityBoy #109806 üzenetére
Farsang az LG Webáruházban!
10% kedvezmény minden termékre az LG Webáruházban, minden regisztrált vásárlónknak!
Emellett minden terméket ingyenesen házhoz szállítunk.
710-re jön ki a talpas, 670 a talpatlan, 55" 485 ...
-
-
warren29
aktív tag
válasz
N.YCityBoy #109804 üzenetére
Mit sikerült zsákmányolni?
-
-
warren29
aktív tag
válasz
N.YCityBoy #109800 üzenetére
Én is ezt tettem most
-
warren29
aktív tag
válasz
torma1981 #109799 üzenetére
" Márciusra lehet megint akcióznak ki tudja...."
Ez így van.
" 10% mínusz és ott van a 900k. "
Ez viszont nem, ugyanis a mostani legjobb ár a Mediamarkt-os ( tegnap óta él ez a csökentett ár ) ami 1.073.000.
Ha ebből az eleve akciós árból levonok ( de ugye ez csak fikció mert ilyen nincs ) 10%-ot akkor is csak 965.000Szóval a 900 még odébb van ha egyáltalán lesz olyan mielőtt kifutna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!