- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csandi
addikt
Ja hát mikor megjelent a game 21 voltam, aztán rá 1 évre jött a covid, online egyetem, Apexxel keltem és feküdtem
játszottam Mande-ékkel is de végül egy másik csapatba kerültem, lan-ra sajnos nem jutottam ki az lett volna az álom, de pár fordulót online ALGS-en azért tovább jutottunk első szezonokban. Minden nap 6-8 óra scrim tier1/tier2 ben, mikor melyikbe jutottunk be, aztán ugyanennyi ranked.Eleinte persze csak ranked volt meg akkor csak magyarokkal játszottam, haverokkal meg akkori felkapottabb streamerekkel (én is nyomtam csak felkapott nem voltam
) de miután lejött, hogy komolytalanok a magyarok még a predek is egyből elkezdtem külföldi csapatot keresni mikor versenyezni akartam. Ranked meg elég easy volt így, scrimelés után olyan mintha valami tutorial modeban lennél, agy kikapcs és csak autopiloton letúrod az ellenfeleket. Early season rankedek meg hát fiesta volt, senki nem tudta még, hogy mit csinál úgy könnyű volt Prednek lenni. Aztán mikor abbahagytam eladtam az accom, vmi szerb faszi fizetett érte 500€ t, azt mondta azért vette meg mert névről felismerte a profilom és emlékezett, hogy Matafe-t rankeden meg versenyen mindig lepakoltam 
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- OLED TV topic
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Horizon Hunters Gathering: taktikai ko-op játékkal bővül a Horizon-univerzum
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- 43" Samsung M7 Monitor 4K 2027.11 Emag baleseti biztosítással
- MSI MAG 321UPX QD-OLED Gamer Monitor!32"/4k/240hz/0,03MS/G-sync -Freesync/Konzolhoz is!Beszámítok!
- Garanciális ASUS TUF Gaming VG279QE5A Monitor
- Lenovo ThinkVision T2324p 24" IPS Monitor,1920x1080,HDMI,DP,VGA,USB,Vesa,Pivot,számla,cseregarancia
- Alienware 3423DWF QD-Oled! Csere 32,42!
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
játszottam Mande-ékkel is de végül egy másik csapatba kerültem, lan-ra sajnos nem jutottam ki az lett volna az álom, de pár fordulót online ALGS-en azért tovább jutottunk első szezonokban. Minden nap 6-8 óra scrim tier1/tier2 ben, mikor melyikbe jutottunk be, aztán ugyanennyi ranked.
Skynet258