Hirdetés
- talmida: My Art II.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
na, az útfelújítás rendben zajlik, különösebb gond sincs, kivéve hogy tegnap munka végeztével letettek egy kamiont a ház elé ami nyilván nem zavarna, ha nem a garázs elé állt volna a jóképességű...
nem találtam senkit a környéken, így csak írtam egy cetlit hogy lesz majd szíves nekem elmagyarázni, hogy hogyan álljak ki a garázsból ha előtte áll egy 24tonnás, mert a főnökömnek valami indokot kell adnom miért késtem, valamint a taxi számláját is szeretném majd valakinek benyújtani amivel sikerült eljutnom munkába. (nyilván utóbbi mind kamu, de akkor is - itthon voltam, be lehetett volna csöngetni, vagy csak simán használni az agyat és 3 méterrel előrébb állni, mert úgy nem akadályozott volna senkit)patkányország.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- talmida: My Art II.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD FX
- A NetEase kiszállhat a Gang of Dragon mögül
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- LG 45GR65DC-B 45 / 5120x1440 / 200HZ / VA /
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Apple iPhone 13 - 85% Akku - 128GB - Független - Hibátlan
- HONOR Magic8 Lite 5G 512GB + CHOICE Cubuds - Gyári Bontatlan, 2028-ig garanciális
- HONOR Magic8 Pro 5G 12/512GB (Black) - Új, Kártyafüggetlen, 2029-ig garanciális
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Akko M1 fekete-szürke keycap szett
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest