- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
Bocsi, nekem az i15 prisma verzió van, amin van optikai és koax is. És az streamer /médialejátszó /DAC is egyben.
Ezt a passthrough-t megnézem, lehet, hogy elállítottam valamit 10 éve a tv-n, és nem is tudok róla...@Tim: köszi. Igazából Mikrobi és Te is egyből felajánlásokat tettetek, kedvesek vagytok nagyon. De én igazából most csak ilyen tanácsadásra (buksisimogatásra) vágytam
tudok venni magamnak akár újat is, csak nem tudom, hogy akarok-e... vagy inkább igyam el az árát
-------------
Egyébként leginkább az a bajom, hogy újabban paranormális jelenségek jellemzik az egész itthoni kütyü-ökoszisztémámat. A 9 éves, Ivy Bridge generációs pc-m is csinál dolgokat (nem jön vissza sleep-ből, aztán most már néha nem lát bizonyos vinyókat, vagy egyszer csak nem látja őket, mintha a sata vezérlő hülyéskedne, szóval lassan le kell már cserélni az egészet), a médialejátszóm meg hol jó, hol nem jó...
Lelkileg nem bírom már ezt. Azt szeretném, ha stabilan működnének a dolgok, ahogy sok-sok éven át tették-------------
Ja és volt egy elég hosszú idő, amikor nálunk is csak streaming ment. CSak aztán jöttek ezek, hogy nincs net, és elkezdtünk offline nézni régi jó dolgokat, pl. az elmúlt pár hónapban végigment 8 évad House és 3 évad CastleSzóval igazából a UPC hibája az egész...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox Series X|S
- Eredeti játékok OFF topik
- Interactive Brokers társalgó
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ford topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G ÚJ 3 év gyártói jótállás
- Apple watch SE 2022 40mm GPS dobozos akku 94%
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB Hibátlan kijelző, S Pennel!
- Alkalmi áron DeLL Inspiron 16 Plus 7640 Intel Ultra 7/16RAM/1TBSSD/RTX4060/120Hz 300nit/gyártói gar.
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest