- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocsi, nekem az i15 prisma verzió van, amin van optikai és koax is. És az streamer /médialejátszó /DAC is egyben.
Ezt a passthrough-t megnézem, lehet, hogy elállítottam valamit 10 éve a tv-n, és nem is tudok róla...@Tim: köszi. Igazából Mikrobi és Te is egyből felajánlásokat tettetek, kedvesek vagytok nagyon. De én igazából most csak ilyen tanácsadásra (buksisimogatásra) vágytam
tudok venni magamnak akár újat is, csak nem tudom, hogy akarok-e... vagy inkább igyam el az árát 
-------------
Egyébként leginkább az a bajom, hogy újabban paranormális jelenségek jellemzik az egész itthoni kütyü-ökoszisztémámat. A 9 éves, Ivy Bridge generációs pc-m is csinál dolgokat (nem jön vissza sleep-ből, aztán most már néha nem lát bizonyos vinyókat, vagy egyszer csak nem látja őket, mintha a sata vezérlő hülyéskedne, szóval lassan le kell már cserélni az egészet), a médialejátszóm meg hol jó, hol nem jó...
Lelkileg nem bírom már ezt. Azt szeretném, ha stabilan működnének a dolgok, ahogy sok-sok éven át tették
-------------
Ja és volt egy elég hosszú idő, amikor nálunk is csak streaming ment. CSak aztán jöttek ezek, hogy nincs net, és elkezdtünk offline nézni régi jó dolgokat, pl. az elmúlt pár hónapban végigment 8 évad House és 3 évad Castle
Szóval igazából a UPC hibája az egész... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 13 mini mobiltelefon eladó
- Ryzen 5 5500 (ÚJ, 2 ÉV GARI) - 16 GB DDR4 3200 MT/s CL16 - 1 TB NVMe SSD (G4) - MSI MAG Vampiric ház
- Samsung NP270E5E-K07PL Notebook 3 órás akkuval
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / B550M WIFI / 16GB RAM / 1TB SSD / 650W
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Eladó Samsung Galaxy A16 5G 4/128GB fehér / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050Ti 4GB Nbase Black Midi DeepCool 400W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (16 ciklus) Apple garancia
- Beszámítás! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
tudok venni magamnak akár újat is, csak nem tudom, hogy akarok-e... vagy inkább igyam el az árát