Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Kihagytad, hogy 25 év alattiaknak SZJA mentesség.
Ami amúgy tök jó lenne, ha nem lenne a kontextus.
De ott van a kedvencem, a jövőévi adóvisszatérítés, ez már nem simán átlátszó, választások előtti szavazatvásárlás, hanem kb. rá van írva a bankjegyre, hogy megveszlek kilóra b.zmeg. Senki (*) nem kérdőjelezi meg, hogy ezt mégis hogy', meg mire fel mert vagy haszonélvezője, vagy csak befogja, mert családosok támogatása ellen nem népszerű felszólalni.
* persze de, de nincs a köztudatban, nincs semmi vita róla, csak annyi, hogy a kormány ad pééééééztAmúgy nagyon durva drágaság van. Kajára kb. 150-200e körül költünk havonta 3 fős családként, tudom az árát mindennek és tudatosan válogatok, de nem vagyok árérzékeny. Minap bementem az auchanba (egyébként lidlbe járok vásárolni főleg), és csak kapkodtam a fejem az árakon. Pl. a 800 forintos vacak finomított étolajon.
amit már úgy adnak el lassan, hogy első préselés, meg mechanikusan préselt meg mittudomén. Étolaj, amit egy éve 350 forintért vettem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Házimozi belépő szinten
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Synology NAS
- Google Pixel topik
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
amit már úgy adnak el lassan, hogy első préselés, meg mechanikusan préselt meg mittudomén. Étolaj, amit egy éve 350 forintért vettem...