- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Pajac: Sas
- Depression: Hardver rúzs effektus?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Kihagytad, hogy 25 év alattiaknak SZJA mentesség.
Ami amúgy tök jó lenne, ha nem lenne a kontextus.
De ott van a kedvencem, a jövőévi adóvisszatérítés, ez már nem simán átlátszó, választások előtti szavazatvásárlás, hanem kb. rá van írva a bankjegyre, hogy megveszlek kilóra b.zmeg. Senki (*) nem kérdőjelezi meg, hogy ezt mégis hogy', meg mire fel mert vagy haszonélvezője, vagy csak befogja, mert családosok támogatása ellen nem népszerű felszólalni.
* persze de, de nincs a köztudatban, nincs semmi vita róla, csak annyi, hogy a kormány ad pééééééztAmúgy nagyon durva drágaság van. Kajára kb. 150-200e körül költünk havonta 3 fős családként, tudom az árát mindennek és tudatosan válogatok, de nem vagyok árérzékeny. Minap bementem az auchanba (egyébként lidlbe járok vásárolni főleg), és csak kapkodtam a fejem az árakon. Pl. a 800 forintos vacak finomított étolajon.
amit már úgy adnak el lassan, hogy első préselés, meg mechanikusan préselt meg mittudomén. Étolaj, amit egy éve 350 forintért vettem...
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Steam Deck
- Gitáros topic
- Marathon (2025)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Azonnali játékos kérdések órája
- Okos Otthon / Smart Home
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Arany / 12 hónap jótállás
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
amit már úgy adnak el lassan, hogy első préselés, meg mechanikusan préselt meg mittudomén. Étolaj, amit egy éve 350 forintért vettem...