Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ketogén étrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
bízz az exponenciális növekedésben..!

vagy a p*nában, ahogy a kollega alattam is mondta

-----------
de más téma. Miért nem árulnak már 16:10-es monitorokat sem? Egy-két éve még volt választék, Dell, Lenovo, Eizo, Asus, stb. Most meg gyakorlatilag nulla. Illetve az árlistákban még bent van, de nincs raktáron, meg odaírva sem, hogy mikor érkezik... elég szomorú. 14 éve nem értem ezt a csík monitor-dolgot, és az idő múlásával sem lett jobb.
Amúgy a helyzet a 16:9-esekkel sem sokkal jobb, gyakorlatilag oda jutotttunk pár év alatt, hogy nincs olyan bolt, ahol lenne raktáron bármi. Rendeld meg, aztán majd jövő szerdán vagy pénteken lesz valami. Ez számomra egész elképesztő. Hova jutottunk?
oké, többévente egyszer jön rám csak a konzumálhatnék, de ez nekem új, hogy nincs az, hogy bemegyek egy boltba, és megveszem, hanem várni kell.
jó, most bleki frájdéj volt múlt héten asszem, de akkor is. az már elmúlt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Magic Trackpad 2
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- Thinkpad X1 Fold 16 ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe,gar
- Thinkpad E14 Gen7 14" 3K IPS Ultra 7 255H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 202 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U7 255H, RTX 5060
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs