- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
bízz az exponenciális növekedésben..!

vagy a p*nában, ahogy a kollega alattam is mondta

-----------
de más téma. Miért nem árulnak már 16:10-es monitorokat sem? Egy-két éve még volt választék, Dell, Lenovo, Eizo, Asus, stb. Most meg gyakorlatilag nulla. Illetve az árlistákban még bent van, de nincs raktáron, meg odaírva sem, hogy mikor érkezik... elég szomorú. 14 éve nem értem ezt a csík monitor-dolgot, és az idő múlásával sem lett jobb.
Amúgy a helyzet a 16:9-esekkel sem sokkal jobb, gyakorlatilag oda jutotttunk pár év alatt, hogy nincs olyan bolt, ahol lenne raktáron bármi. Rendeld meg, aztán majd jövő szerdán vagy pénteken lesz valami. Ez számomra egész elképesztő. Hova jutottunk?
oké, többévente egyszer jön rám csak a konzumálhatnék, de ez nekem új, hogy nincs az, hogy bemegyek egy boltba, és megveszem, hanem várni kell.
jó, most bleki frájdéj volt múlt héten asszem, de akkor is. az már elmúlt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi 14 12/512GB - Kártyafüggetlen, Fekete, ÚJSZERŰ - 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 12/512GB - Kártyafüggetlen, Zöld, ÚJSZERŰ - 1 Év Garanciával
- Mini PC (ITX) i7 265K 9070 XT 32 GB DDR5 8000Mhz
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 02.27
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modul Samsung
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest