Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
ezek a kínzó szituációs gyakorlatok jellemzően minden életszerűséget mellőznek.
legutóbb a "feladatot határidőre nem elvégző dolgozó számonkérése" volt a feladatom, de olyan lehetetlen válaszokat adott az interjúztató "beosztott", hogy amikor végeztünk a "gyakorlattal" jeleztem, hogy ha ilyen dolgozókkal kellene a cégnél együtt dolgozni, akkor a HR körmére is rá kellene nézni. meg is fagyott a levegő
én amúgy az ilyen vizsgáztatós interjúkon, ha jönnek az iskolás kérdések, befeszülök és elkezdem leszarni az egészet.
egy komoly cég egy komoly interjún tegyen fel komoly kérdéseket.
20 év szakmai tapasztalattal én zokon veszem, ha rajzolvasási teszten a vékony és vastag vonal közti különbségre kíváncsiak, vagy ha felmondatják velem, hogy mik a 8D lépései. ilyenkor én már tudom, hogy nem engem keresnek, hanem valami ecsetfejű pályakezdőt, hiszen a tesztet is nekik állították össze.pedig kellene lassan valami kiszámítható meló...
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest