Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• parandroid

félisten

válasz Vérboci #80651 üzenetére

Azért, mert olyankor úgyis olyan fáradt vagy, mert az kiüti a bioritmusodat, és addig alszol, amíg ki nem pihened magad. Vagy amíg nem csörög az óra. Vagy 22 éves vagy, és akkor még úgyis olyan mindegy.

Morcikutya: Ez nem így működik. Esténként 9-10 között fekszek, 2:50 + 2:55 a beállított ébresztőm, de nem arra kelek, 2:30-2:45 között magamtól fent vagyok. Érdekes módon hétvégén nem, valahogy tudja a csöpp agyam, hogy akkor nem kell. Olyankor akár 6-7 óráig képes vagyok durmolni! Na most fogják az órát, arrébb tekerik eggyel, én meg vagy óracsörgésre ébredek, mert még szerintem nincs is annyi idő, vagy fent vagyok már 1:40-kor, és nem is igen tudok visszaaludni, ami nem annyira nagy móka. Nem nyafogás, mostanra kb át is álltam már, de ugye minél fáradtabb, stresszesebb, vagy öregebb az ember (robot), annál nehezebben viseli már az ilyesmit.

Ezzel együtt nekem nincs különösebb bajom az óraátállítással, sem mellette, sem ellene nem vagyok, elfogadom így, nem tudom igazából megítélni (eldönteni), hogy szükséges-e, vagy sem, szóval jól van ez így.

p

Új hozzászólás Aktív témák