Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Syl: UPS - te áldott!
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Vérboci
üzenetére
Azért, mert olyankor úgyis olyan fáradt vagy, mert az kiüti a bioritmusodat, és addig alszol, amíg ki nem pihened magad. Vagy amíg nem csörög az óra. Vagy 22 éves vagy, és akkor még úgyis olyan mindegy.
Morcikutya: Ez nem így működik. Esténként 9-10 között fekszek, 2:50 + 2:55 a beállított ébresztőm, de nem arra kelek, 2:30-2:45 között magamtól fent vagyok. Érdekes módon hétvégén nem, valahogy tudja a csöpp agyam, hogy akkor nem kell. Olyankor akár 6-7 óráig képes vagyok durmolni! Na most fogják az órát, arrébb tekerik eggyel, én meg vagy óracsörgésre ébredek, mert még szerintem nincs is annyi idő, vagy fent vagyok már 1:40-kor, és nem is igen tudok visszaaludni, ami nem annyira nagy móka. Nem nyafogás, mostanra kb át is álltam már, de ugye minél fáradtabb, stresszesebb, vagy öregebb az ember (robot), annál nehezebben viseli már az ilyesmit.
Ezzel együtt nekem nincs különösebb bajom az óraátállítással, sem mellette, sem ellene nem vagyok, elfogadom így, nem tudom igazából megítélni (eldönteni), hogy szükséges-e, vagy sem, szóval jól van ez így.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Horgász topik
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Xeon E5 1650 v3, 1650 v4, 2680 v3, 2690 v3 processzorok
- DJ-I Osmo Mobile 7p 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256Gb Dual, 6 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, 12 hónap Garancia, Kék Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 15 Pro 128Gb, 12 hónap Garancia, Kék Színben, Kártyafüggetlen
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest