Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Vérboci
üzenetére
Azért, mert olyankor úgyis olyan fáradt vagy, mert az kiüti a bioritmusodat, és addig alszol, amíg ki nem pihened magad. Vagy amíg nem csörög az óra. Vagy 22 éves vagy, és akkor még úgyis olyan mindegy.
Morcikutya: Ez nem így működik. Esténként 9-10 között fekszek, 2:50 + 2:55 a beállított ébresztőm, de nem arra kelek, 2:30-2:45 között magamtól fent vagyok. Érdekes módon hétvégén nem, valahogy tudja a csöpp agyam, hogy akkor nem kell. Olyankor akár 6-7 óráig képes vagyok durmolni! Na most fogják az órát, arrébb tekerik eggyel, én meg vagy óracsörgésre ébredek, mert még szerintem nincs is annyi idő, vagy fent vagyok már 1:40-kor, és nem is igen tudok visszaaludni, ami nem annyira nagy móka. Nem nyafogás, mostanra kb át is álltam már, de ugye minél fáradtabb, stresszesebb, vagy öregebb az ember (robot), annál nehezebben viseli már az ilyesmit.
Ezzel együtt nekem nincs különösebb bajom az óraátállítással, sem mellette, sem ellene nem vagyok, elfogadom így, nem tudom igazából megítélni (eldönteni), hogy szükséges-e, vagy sem, szóval jól van ez így.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro A2000 4GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi