- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Vérboci
üzenetére
Azért, mert olyankor úgyis olyan fáradt vagy, mert az kiüti a bioritmusodat, és addig alszol, amíg ki nem pihened magad. Vagy amíg nem csörög az óra. Vagy 22 éves vagy, és akkor még úgyis olyan mindegy.
Morcikutya: Ez nem így működik. Esténként 9-10 között fekszek, 2:50 + 2:55 a beállított ébresztőm, de nem arra kelek, 2:30-2:45 között magamtól fent vagyok. Érdekes módon hétvégén nem, valahogy tudja a csöpp agyam, hogy akkor nem kell. Olyankor akár 6-7 óráig képes vagyok durmolni! Na most fogják az órát, arrébb tekerik eggyel, én meg vagy óracsörgésre ébredek, mert még szerintem nincs is annyi idő, vagy fent vagyok már 1:40-kor, és nem is igen tudok visszaaludni, ami nem annyira nagy móka. Nem nyafogás, mostanra kb át is álltam már, de ugye minél fáradtabb, stresszesebb, vagy öregebb az ember (robot), annál nehezebben viseli már az ilyesmit.
Ezzel együtt nekem nincs különösebb bajom az óraátállítással, sem mellette, sem ellene nem vagyok, elfogadom így, nem tudom igazából megítélni (eldönteni), hogy szükséges-e, vagy sem, szóval jól van ez így.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cáfolja a Realme, hogy leépülne
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Overwatch 2
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG HSM
- Eladó 4GB DDR4 laptop RAM-ok (SO-DIMM) többféle órajellel ( 10 darab )
- OHH! MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-13620H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ELADÓ 4 darab 8GB DDR4 ECC Registered (RDIMM) Szerver RAM modul
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- T Phone 3 Pro 8/256 22 hónap Gari
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-13420H 4.6Ghz 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 3050 6GB Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4516, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest