Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Nekem az ilyen visszaélés mindig ‘viszket’.
Amúgy ahogy korábban említettem: a védettségi igazolványnak (és az oltásnak) az én szememben nem csak az az értelme, hogy akinek ilyenje van, az úgysem kapja el, hanem ha elkapja, szinte biztosan meg fogja úszni komolyabb tünetek, vagy elhalálozas nélkül. Ha még eleve nehezebben is kapja el, vagy nehezebben adja tovább (ugye ez az, amiről jelenleg senkinek fogalma sincs, csak reméljük), az a hab a tortán.
Na most ha csak ilyen embereket engedsz közösséget képezni, és az idiótákat akaratuk ellenére is megpróbálod védeni azzal, hogy nem engeded őket fokozottan kockázatos helyekre,, az felvet ugyan alkotmányos aggályokat, de járványügyi szempontból (illetve teljes társadalmat érintő károk mérséklését illetően) lehet eredményes.
A másik megoldás, hogy aki nem tudja igazolni, hogy egészségügyi okokból nem oltatta be magát, és mégis elkapja, azt hagyjuk, legyen túl rajta egyedül. Darwin meg hadd vigyorogjon.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Tőzsde és gazdaság
- Parfüm topik
- Samsung kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- Milyen routert?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4405, 100% Akksi
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest