- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fokukac
üzenetére
na, érdekességképpen, ma ezt kaptam apámtól. Ilyen faszságokat olvasgat szabadidejében... De nem csak, hogy olvasgatja, hanem terjeszti is. eszem megáll, de tényleg, nem tudom, mit kezdjek ezzel. teljesen átzuhant a párhuzamos valóságba.
"A történet lényege tehát: Fauci és a CDC ismert koronavírusokat alkalmaztak, hogy egy Covid-pandémiát színleljenek, hogy egy valóságos biológiai fegyvert, a tüskeproteint juttassanak emberek milliárdjainak szervezetébe. Dr. Mikovits megerősíti: Mindez az USA katonai vezetésének jóváhagyásával történt, tehát úgy az amerikai, mint a kínai katonai intézetek részesei voltak ennek a globális népirtó biológiai fegyvernek (a tüskeproteinek) a kifejlesztésének és bevetésének."
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Vezetékes FEJhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- LEGO klub
- Autós kamerák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G1 USDT brand - i7 4790S 16GB DDR3 256GB SSD Intel HD 4600 250W WIN10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest