- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- horzoli: Auchan házhozszállítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bobsys
üzenetére
hát ez az. az én pixelem 144 mm * 69 mm * 8,5 mm. Ennél nagyobbat nem akarnék...
Igazából már ez is olyan, hogy egy kézzel fogva, az ujjammal nehezen érek át a túloldalára, erre még nagyobbakat csinálnak....
Sőt, nem csak nagyobbak, hanem egyre hosszabbak, már nem 16:9, hanem 19,5:9, meg 21:9, meg ilyenek, de hogy minek... (dezsavüm van amúgy, mint anno a monitoroknál)a kávanélküliség pedig, hogy miért jó, azt sem értem.... az a bajom vele, hogy ha ráfogsz a telefonra, akkor a túloldalon hozzáérhet az ujjad a széléhez, és az nem kívánt akciókhoz vezethet. Már ezen az egyes pixelen is vékonyabb a széle, mint a korábbi telefonjaimon volt, hozzá is ér az ujjam a túlsó oldalon mindig, véletlenül.
És már alul-felül sincs káva, hogy ott se tudj rendesen ráfogni...
Bár lehet, hogy ezért kell a nagyobb telefon, hogy ne érjen hozzá az ujjad a túloldalon, leesett.(nem értem én, hogy hová megy a technika)
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Spórolós topik
- Android szakmai topik
- Arc Raiders
- Tesla topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Path of Exile (ARPG)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- HP EliteMini 800 G9 vPro - i5-14500T 14C/20T - 16GB DDR5 5600 - 256GB SSD - BILL+EGÉR
- ASUS GeForce RTX 5060 Ti DUAL OC 16GB WHITE EDITION
- Xiaomi Adaptive Wireless Charger 80W & Xiaomi Hypercharge Combo 120W
- Canon M50 Mark II fényképezőgép 5 objektívvel, konvertekekkel, kiegészítőkkel
- TCL Elite 2.6kW és 3.5kW klíma AKCIÓ
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest