Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
December óta igazán sok panaszom nem lehet legalább erre.
Most azt nem értem, hogy ha passzív dohányzás létezik, valódi fiziológiai, biológiai jelenség, de passzív alkoholfogyasztás meg nem, akkor miért az alkoholfogyasztás van betiltva közterületen?
Amúgy most hogy jó idő van, és kijarni se lehet, az erkélyen meg nem lehet megmaradni mert mások napi 3-4 dobozzal kell hogy elszivjanak természetesen az erkélyen. Ráadásul a bagófüst a fizikának ellentmond, mert képes széllel szemben, valamint felaramlo levegő ellenében lefelé szállni. Legalábbis bármilyen irányú szél esetén pontosan tudom, hogy a feljebb lakó mikor gyújt rá. Bár nem nehéz tudni, mert 3 percenként.
Amúgy kellemes meleg időben kijárnék napozni. Meg időnként szellőztetnék is. De nem tudok. Egy vigaszom lehet, hogy a dohanyosoknal súlyosabb szövődmények várhatók a vírus esetén. Nekem már a magas vernyomasommal úgyis oda van baszva. Úgyhogy inkább kijarok sétálni a környező mellekutcakba friss levegőre.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteDesk 800 G4 SFF,i3-8100,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- AlzaErgo ErgoArm D05B Tube - Akár 2db 32" monitorhoz
- Lenovo Thinkcentre M720s SFF,i3-8100,8GBDDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
- Wacom Cintiq Pro 16 (4K) rajzmonitor teljes szett + Parblo állvány + Rajzkesztyű Újszerű állapotba
- HP Zbook 17 G6,17.3",FHD,i7-9850H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
- GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 860w Platinum!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest