Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• parandroid
    félisten

jajj de leragadtok a részleteknél... akkor majd nem az otthoni konnektorba urinálok :D
    amúgy meg nem a 65 év és nem a vizelés a lényeg, hanem hogy nem akarok se vén hülye lenni, se egy pelenkás nyálcsorgató.
    Nyilván ha most 10 perc múlva sztrókot kapok és bekómálok, akkor csak a családon múlik, hogy odatol-e a konnektorhoz, de ha rajtam múlik, akkor mindent megteszek, hogy majd ne legyek teher.

Én értem, mit mondasz, de 65 évesen még értelmezhető időn belül le szeretnék futni egy maratont. Meg ha lehet, 70 évesen is. Persze a szükséges edzésmunkával, meg minden hozzátartozó sallanggal.

Én amúgy nyugdíjas sem akarok lenni. Amilyen munkaerőhiány van, heti 20-30 órában tuti lehet majd akkor is találni valamit. Nem a pénz miatt, hanem mert magam sem hittem volna pár éve, de kb belehülyülnék a semmittevésbe. Különben is az a legtutibb, ha a munkahelyen hugyozol bele a konnektorba. Ha bunkó a főnök, akkor nyilván az övébe. Amikor ő is ott van. Persze csak amikor már nagyon elég volt mindenből.

p

Új hozzászólás Aktív témák