Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Passziviti
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
semmire nem jó: kívül nagy, belül szűk, de legalább magasan van az alja
Hat nem tudom, hogy te probaltal-e ilyet valojaban, asszonynak ev elejen vettunk rav4-et, szerintem pont hogy kivul nem nagy, belul meg tok sok hely van benne, cr-v-hez, bmw-hez, mindenhez kepest. A kerek meret nem tudom miert zavar, az enyemre (LC) 265/65/17 kell, pont jo, hogy nem jon zavarba a varosi terepakadalyoktol. Nem tudom, mi lenne a baja? Rav4-re mindenesetre kisebb kell. Oke, nagyobb kell ra, mint egy swiftre, de miert is baj az? A teteje miert baj? Semmilyen parkolo tetejet nem eri el, en hatranyat meg nem lattam. Lehet, hogy autopalyan esetleg kevesbe megy, vagy tobbet fogyaszt, mintha lapos lenne, de az ritkan van, ellenben naponta tobbszor kell ki/be szallni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- ASUS routerek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Napelem
- Reanimal - Amit a játéktól várhatunk
- Magisk
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest