Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Igen, kijelentkeztem, és most direkt elütve is beírtam az emailcímet, és simán beengedett...
ha nem írok be semmit emailnek vagy jelszónak, akkor hibát dob
De most harmadszor is megpróbáltam máshogy elgépelni a @ utáni részt, és így is beengedett
Aha, na lehet hogy megvan a megoldás... persze ennek se örülök... az emailcímben a @ előtti részt figyeli, mert ha nem az emailcímet írom be, hanem csak a @ előtti részt, még a kukacot sem, akkor is beenged, ha a @ után elírok szinte bármit, akkor is beenged. Ha a @ előtti részben elírok valamit, akkor nem enged be... -
BlacKSouL
addikt
Az ciki, hogy a facebook elütött emailcímmel is beengedett? elgépeltem, felcseréltem két betűt, a jelszavam valószínűleg jó volt, és mikor lenyomtam az entert, felnéztem, még pont láttam hogy rossz a cím, mondtam is hogy na mindjárt jön a hibaüzenet, de nem, beengedett...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4346, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest