Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Igen, kijelentkeztem, és most direkt elütve is beírtam az emailcímet, és simán beengedett...
ha nem írok be semmit emailnek vagy jelszónak, akkor hibát dob
De most harmadszor is megpróbáltam máshogy elgépelni a @ utáni részt, és így is beengedett
Aha, na lehet hogy megvan a megoldás... persze ennek se örülök... az emailcímben a @ előtti részt figyeli, mert ha nem az emailcímet írom be, hanem csak a @ előtti részt, még a kukacot sem, akkor is beenged, ha a @ után elírok szinte bármit, akkor is beenged. Ha a @ előtti részben elírok valamit, akkor nem enged be...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Szép Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i7-1265U 32/512 FHD IRIS Xe FHD
- Apple Watch Series 8 GPS 32Gb 86% akku
- Samsung Galaxy A34 5G (Bontatlan , Null Perces ) /6/128GB / Kártyafüggetlen 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 2
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest