Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BlacKSouL
    addikt

Na, csakhogy essen másról is szó.
    Szenvedéseim a világgal és a technikával.
    a b. nejem panaszkodott, hogy hangos a Jazz, már a múltkor is az volt, nem mer vele elindulni, és hát nyilván erről nekem kell gondoskodnom (hiába mondom neki, hogy autót adtam, nem flottakezelést: D)
    Nem voltam ott, de felvette videóra, megnéztem, tényleg éktelen csörgés, nem túl bizalomgerjesztő, már azt hittem, valami elszállt, motor, lánc, stb..
    Tegnap éjjel már nem volt erőm lemenni ezért a mélygarázsba. Ma reggel lementem, hogy megnézzem. Bazzeg, nyitva volt a motorháztető, csak a pöcök tartotta, talán attól rezonált… ő pedig lement vele Szolnokra, meg vissza, nyitott motorháztetővel, hihetetlen. Meg azt sem tudom, hogy tudja-e, hogy kinyitotta... REmélem, nem verte szét a rezonancia a zárat.

Mindegy, kipróbálnám, hogy rendben van-e most már, indítanám, nem indul, teker kettőt, teker egyet, semmi, lemerült az akksi, hát mikor máskor..? Ott áll a mélygarázsban, orral a fal felé, még megbikázni sem tudom...
    Na, irány egy autóalkatrész boltba, nem tudják pontosan, milyen típus kell bele, de ami valószínű, az nincs raktáron.
    Így indult a napom ma…
    és még nincs vége. Most felhívtam a 10 éve bevállt akkusokat, akik házhoz hozzák, és be is szerelik, meglátjuk, jót hoznak-e. :)

Ui. a múlt héten volt nálam egy villanyszerelő, és a végén nem tudott elindulni, mert ugyanígy meghalt az akksija, ott a ház előtt, én bikáztam be.
    Nem tudom, régen mindig télen hullottak az akksik, de most úgy tűnik, nyáron.

Kisebb méretű és balpozitív, ráadásul ha gyári sarus, akkor vékonypólusú kell bele.
    Aztán ha megoldható valami közeli konnektor, akkor [link]
    Ha nem, akkor 3 év elteltével marad az ima.
    A gyári Hondánál is elvileg jobban bírja a többihez képest, legalábbis nagyjából ez a tapasztalat. Persze azt is akkugyártó gyártja, csak talán jobban odafigyelnek. És nem annyival drágább (pár ezres max.)

Új hozzászólás Aktív témák