Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na, csakhogy essen másról is szó.
Szenvedéseim a világgal és a technikával.
a b. nejem panaszkodott, hogy hangos a Jazz, már a múltkor is az volt, nem mer vele elindulni, és hát nyilván erről nekem kell gondoskodnom (hiába mondom neki, hogy autót adtam, nem flottakezelést: D)
Nem voltam ott, de felvette videóra, megnéztem, tényleg éktelen csörgés, nem túl bizalomgerjesztő, már azt hittem, valami elszállt, motor, lánc, stb..
Tegnap éjjel már nem volt erőm lemenni ezért a mélygarázsba. Ma reggel lementem, hogy megnézzem. Bazzeg, nyitva volt a motorháztető, csak a pöcök tartotta, talán attól rezonált… ő pedig lement vele Szolnokra, meg vissza, nyitott motorháztetővel, hihetetlen. Meg azt sem tudom, hogy tudja-e, hogy kinyitotta... REmélem, nem verte szét a rezonancia a zárat.Mindegy, kipróbálnám, hogy rendben van-e most már, indítanám, nem indul, teker kettőt, teker egyet, semmi, lemerült az akksi, hát mikor máskor..? Ott áll a mélygarázsban, orral a fal felé, még megbikázni sem tudom...
Na, irány egy autóalkatrész boltba, nem tudják pontosan, milyen típus kell bele, de ami valószínű, az nincs raktáron.
Így indult a napom ma…
és még nincs vége. Most felhívtam a 10 éve bevállt akkusokat, akik házhoz hozzák, és be is szerelik, meglátjuk, jót hoznak-e.
Ui. a múlt héten volt nálam egy villanyszerelő, és a végén nem tudott elindulni, mert ugyanígy meghalt az akksija, ott a ház előtt, én bikáztam be.
Nem tudom, régen mindig télen hullottak az akksik, de most úgy tűnik, nyáron.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Arc Raiders
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jövedelem
- Végre hivatalos: májusban jön a Forza Horizon 6
- War Thunder - MMO Combat Game
- Gumi és felni topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest