Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fokukac

nagyúr

Na, csakhogy essen másról is szó.
    Szenvedéseim a világgal és a technikával.
    a b. nejem panaszkodott, hogy hangos a Jazz, már a múltkor is az volt, nem mer vele elindulni, és hát nyilván erről nekem kell gondoskodnom (hiába mondom neki, hogy autót adtam, nem flottakezelést: D)
    Nem voltam ott, de felvette videóra, megnéztem, tényleg éktelen csörgés, nem túl bizalomgerjesztő, már azt hittem, valami elszállt, motor, lánc, stb..
    Tegnap éjjel már nem volt erőm lemenni ezért a mélygarázsba. Ma reggel lementem, hogy megnézzem. Bazzeg, nyitva volt a motorháztető, csak a pöcök tartotta, talán attól rezonált… ő pedig lement vele Szolnokra, meg vissza, nyitott motorháztetővel, hihetetlen. Meg azt sem tudom, hogy tudja-e, hogy kinyitotta... REmélem, nem verte szét a rezonancia a zárat.

Mindegy, kipróbálnám, hogy rendben van-e most már, indítanám, nem indul, teker kettőt, teker egyet, semmi, lemerült az akksi, hát mikor máskor..? Ott áll a mélygarázsban, orral a fal felé, még megbikázni sem tudom...
    Na, irány egy autóalkatrész boltba, nem tudják pontosan, milyen típus kell bele, de ami valószínű, az nincs raktáron.
    Így indult a napom ma…
    és még nincs vége. Most felhívtam a 10 éve bevállt akkusokat, akik házhoz hozzák, és be is szerelik, meglátjuk, jót hoznak-e. :)

Ui. a múlt héten volt nálam egy villanyszerelő, és a végén nem tudott elindulni, mert ugyanígy meghalt az akksija, ott a ház előtt, én bikáztam be.
    Nem tudom, régen mindig télen hullottak az akksik, de most úgy tűnik, nyáron.

Új hozzászólás Aktív témák