- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Az volt leginkább a baj, hogy mind a telon mind a gépen külön be kellett mindig menni a Bluetooth menübe, hogy kegyeskedjek csatlakozni. Azt hittem én vagyok balfék, de Esm azért otthon van ezekben a kütyükben, ő is azon a véleményen volt , ilyen elcseszett kezelést ő meg nem látott . Az hogy két eszközt is használjon egyszerre az meg lehetetlen volt.
Kb így működött : mentem munkahelyre , telohoz csatlakozik. Munkahelyen gép bekapcs, beállítások, Bluetooth, Connect. Oké nem csatlakozik, mert a fülesen hosszan kell nyomni a gombot, hogy párosítása. Oké, be nyomom, megint klikk connect. Oké , végre nagynehezen csatlakozik. Visszafelé ugyanez. Disconnect a gépen, filesen párosítás mód, telon Bluetooth connect. És megy.
Na most bosenel ez annyi, hogy fulesen lépegetek, connected to ildiko’s iPhone, and ildiko’s Laptop, lajos’s iPhone, ildiko’s iMac es így tovább . Egyik eszközön se mászkálok Bluetooth menube.
Szóval vagy kifogtunk egy rosszat, vagy ilyen alapból ( legalább 3x olvastam el a manuált, hogy jól csinálom-e és tényleg így volt, lazán nem tudtam egyik eszközeik a másikra váltani)
Azt hogy nincs rajta fizikai kezelőgomb, nekem nem jött be, nem akarta azt csinálni amit én. Egyébként a Bose zajszűrése korábban jó volt, az egyik frissítés után kezdtek el panaszkodni a tömegek hogy az a BD-t elrontotta. Az egész történetben leginkább férjemet sajnáltam, mert tényleg végigtúrta a revieweket és örömet akart szerezni, hogy a legjobbat kapom, én meg majdnemhogy azt mondtam neki hogy ez mi ez a francNa jó annyira durván nem fogalmaztam, de látta rajtam hogy nagyon nem jön be. Az a baj ezzel, hogy ami kezelésre nem jön be, azt nem is vagyok hajlandó használni. Ja és első Sonym meg boseom volt, meg csak hozza se lehettem szokva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gyúrósok ide!
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Megvan, melyik Snapdragon 7 kerül Nothing Phone (4a)-ba
- OnePlus 15 - van plusz energia
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256GB 14,6" // ÚJSZERŰ // 100%-os AKKU
- Razer Blade 14 Mercury 3070Ti-Ryzen 9-6900HX-14"-1440p-165Hz-QHD-16GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- Eladó Nintendo Wii
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest