Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- Ketogén étrend
- talmida: My Art II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Az volt leginkább a baj, hogy mind a telon mind a gépen külön be kellett mindig menni a Bluetooth menübe, hogy kegyeskedjek csatlakozni. Azt hittem én vagyok balfék, de Esm azért otthon van ezekben a kütyükben, ő is azon a véleményen volt , ilyen elcseszett kezelést ő meg nem látott . Az hogy két eszközt is használjon egyszerre az meg lehetetlen volt.
Kb így működött : mentem munkahelyre , telohoz csatlakozik. Munkahelyen gép bekapcs, beállítások, Bluetooth, Connect. Oké nem csatlakozik, mert a fülesen hosszan kell nyomni a gombot, hogy párosítása. Oké, be nyomom, megint klikk connect. Oké , végre nagynehezen csatlakozik. Visszafelé ugyanez. Disconnect a gépen, filesen párosítás mód, telon Bluetooth connect. És megy.
Na most bosenel ez annyi, hogy fulesen lépegetek, connected to ildiko’s iPhone, and ildiko’s Laptop, lajos’s iPhone, ildiko’s iMac es így tovább . Egyik eszközön se mászkálok Bluetooth menube.
Szóval vagy kifogtunk egy rosszat, vagy ilyen alapból ( legalább 3x olvastam el a manuált, hogy jól csinálom-e és tényleg így volt, lazán nem tudtam egyik eszközeik a másikra váltani)
Azt hogy nincs rajta fizikai kezelőgomb, nekem nem jött be, nem akarta azt csinálni amit én. Egyébként a Bose zajszűrése korábban jó volt, az egyik frissítés után kezdtek el panaszkodni a tömegek hogy az a BD-t elrontotta. Az egész történetben leginkább férjemet sajnáltam, mert tényleg végigtúrta a revieweket és örömet akart szerezni, hogy a legjobbat kapom, én meg majdnemhogy azt mondtam neki hogy ez mi ez a francNa jó annyira durván nem fogalmaztam, de látta rajtam hogy nagyon nem jön be. Az a baj ezzel, hogy ami kezelésre nem jön be, azt nem is vagyok hajlandó használni. Ja és első Sonym meg boseom volt, meg csak hozza se lehettem szokva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Eredeti játékok OFF topik
- Napelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux kezdőknek
- DJI topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 - Új, 1 év garancia - 7450-6900 MBs - Eladó!
- LG Gram 16 i7-1165G7 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2.5K kijelző
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- AI Workstation RTX 3090 24GB / 32-128GB RAM / I5 13400F / 1000W
- Latitude 9430 27% 14" FHD+ IPS i5-1245U 32GB 512GB magyar vbill IR kam gar
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Honor 200 pro
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Asus ROG Strix B650-A Gaming Wifi alaplap
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest