Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
Hittem az acsoknak
Ok ebbol elnek, nekik lehet megeri sporolni az anyagon, nalam csak 3 ilyen gerenda van egyszer az eletbe, naluk meg x, minden nap.Keptelenseg mindennek ennyire utana jarni. A foldmunkat is en csinaltam, a betonozast( beton-labazatat) is, most az acsolast is, meg majd deck burkolatat is.
Bitpork: Hat igen, el vagyok en is puhulva, az IT mellett nem eroltettem meg magam mostanaban. Ha 5 napot tolnek az edzoterembe rendszeresen meg nyomnam a felmaratonokat mint masfel eve, az valamennyit segitene, de nem annyira sokat. Olyan mozdulat meg olyan izomcsoportok, hogy ha nem csinalod rendszeresen, akkor nem birod annyira.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ASUS routerek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- PlayStation 5
- Hobby elektronika
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Dell Latitude 3120 Win11 /8Gb RAM/ Érintő kijelző/ 2in1 tablet is /128 GB SSD/ 5-6 órás akkumulátor
- Steam Deck 512GB FULL EXTRÁS CSOMAG ÚJSZERŰ, AJÁNDÉKOKKAL!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD PXCsík I HDMI I W11 I Cam I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HUN I Cam I W11 I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27G640A-B - 27" IPS / QHD 2K / 300Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Honor Magic8 Lite 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ok ebbol elnek, nekik lehet megeri sporolni az anyagon, nalam csak 3 ilyen gerenda van egyszer az eletbe, naluk meg x, minden nap.