Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Elérkeztünk egy olyan pontra, mit nem gondoltam volna, hogy valaha is elérek. A nem fullHD filmeket nem érzem elég jó minőségűnek. 750p még olyan szódával elmegy kategória, de a sima x264-es SD sorozatepizódok már idegesítően szemcsések és rossz minőségűek. Fuck Netflix, az utóbbi időben el lettem kényeztetve. A netem meg lassú, mint a versenycsiga.

Vajon a Moore-törvény szerint hasonló idő kell majd ahhoz is, hogy már a fullHD is gagyinak hasson az UHD mellett?
Viszont a hangszabványok még mindig az agyamra mennek az üvöltésig erősített effektekkel, és a suttogó beszédhanggal.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Google Pixel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Villanyszerelés
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Mini-ITX
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- M1 iPad Pro 11" 3. Gen 128GB Silver - 27% ÁFA (0434BE)
- AOC Q27G4XF 27 2560x1440 QHD Monitor 2026.10.27-ig Garancia Házhozszállítás
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- AKCIÓ! Inno3D 3X RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 16GB DDR5 5600MHz M425R2GA3PB0-CWM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest