Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
válasz
bitpork
üzenetére
bébaszik ha a szakma tanulásának az ideje befolyásolja a későbbi fizetést... most amikor az EUban erőltetik a holtig tanulást és képzés, mindenkinek víz-gáz szerelő vagyona lenne nyugdíjra

Hogy mi? Szoval a 8 altalanos plusz par hetes kepzes az szerinted egyenrangu az erettsegi utani 10+ eves szakorvoskepzessel? Szerintem teljesen tevedesben vagy.
Berezessel is egyebkent, nem veletlenul vezettek be szakorvosi minimalbert.
Nem ertem amugy, hogy ha azt tudod, hogy nem egyforman kapja mindenki a millios havi halapenzt, hanem van aki 150k-bol probal megelni, akkor miert irod, hogy nem tudod az orvosokat sajnalni? Egy csomoan alulfizetettek, paran kiralykodnak. A kiralykodok miatt lenezed mindegyiket?concret_hp: Hat en ennyire nem latom at. Az orvos es buszvezeto szakmat az nagyon jol ossze tudom hasonlitani, ebben kompetensnek erzem magam, a kezdo orvos fizetesnek nem tudom mennyi lenne a jo, amit te irsz annal ha jol ertem tobbet gondolnak masok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest