Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sh4d0w: Van-e még?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
Na, csak nem bírok nem hozzászólni...

Szóval, minden, amihez szolgáltatás (munkabér) társul, az drága, persze. De nem kötelező popcornt meg üccsit venni ám, pláne nem 28 ojróért...
Szóval meg lehet ezt oldani parasztosan is, üdítőt vinni be privátban, 130 Ft egy üveg ásványvjz a boltban (nem veszik el).
A Westendbe és az arénába 1700 a jegy, és meg lehet venni mobilról 2 perc alatt, paypalon, ami királyság, és a bejáratnál csak mutatom a vonalkódot és engednek is befele. És a büfében van sonkás és kolbászos szendvics 450 Ft-ért, szerintem bármilyen popcornnál jobb, ráadásul sor sincs, mert másik pultnál adják. A parkolás pedig általában ingyen jár a legtöbb mozijegyhez, csak le kell csipogtatni a parkolójegyet. Szóval én úgy 4000 Ft- ból meg szoktam úszni egy kétszemélyes mozizást.Amúgy elmondani nem tudom, hogy hogy útálom a csámcsogó, szörcsögő mozilátógatógat. Az egyik legfőbb ok, amiért ritkán járok moziba, hogy az első fél-egy óra mindig arról szól, hogy ki mit eszik... Irritáló.
És lehet fokozni, pl. aki nachos-t eszik, és ott tunkol, és kiönti, na, az még egy kategóriával lejjebb van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo LOQ 15IRX10, FHD IPS, i7-13650HX ,NVIDIA RTX 5070, 24GB DDR5, 512GB NVMe, gar
- HÁLÓZATI SWITCH AKCIÓ! Több db egyben, használt, nem használt , dobozos, 24-, 26-, 48 portos!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- GMKtec G3 Plus Intel N150 16GB RAM + 512GB SSD WIN 11 Pro , garancia 2027.10.27.-ig
- Apple iPhone 14 Pro / 256GB / Voda függő ( függetlenités alatt ) / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- 16 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - több típus
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (utolsó DARAB!)
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-G - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest