- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- potyautas: Imádlak Bulgária
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
e=mc²
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
En ennyire melyen nem foglalkoztam vele. Megvettuk, bekotottem az akksit, bedugtam, akksi tolt, cuccok radug. Megy ameddig megy. Ha ejjel aramszunet van, es lemerul, akkor reggel vissza lesz kapcsolva. Ha megy, akkor jo, ha nem akkor csere. Ha napkozben van aramkimaradas es athidalja, akkor jo.
Ket eve csinaltam atofogo tesztet a szunetmentesekre, ami annyibol allt, hogy betapot megszuntettem, es megvartam, amig lemerul. Teszteltem, hogy meddig birjak, erre kijott 10 perc es 1 ora kozotti ido is, termeszetesen terhelestol fuggoen. (ezt mondjuk meg lehetne csinalni evente is es ahol nagyon csokken az intervallum, az lassan cseres lehet)
Hozzateszem, hogy bar ezek sajnos nem arra valok, hogy hosszu kiesest athidaljanak, - es hiaba magyarazom el a kollegaknak, nem ertik meg - hanem hogy ha elmegy az aram biztonsagosan le tudd kapcsolni a ra dugott eszkozoket es ne azt varjak meg, amig szegeny elhalo sipolasok kozepette megszunik mukodni.
Szakuzletre olyanra gondoltam, ahol mondjuk akksikkal foglalkoznak. [link] Szerintem ezekben nagyobb esellyel kapsz jobb tanacsot es arat, min egy hagyomanyos pc boltban.
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR4 és DDR5 RAM modulok
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Laptopok, PC-k, alaktrészek, alapok, és egyéb kiegészítőlk kiárusítása, garanciával!!!
- iPad Pro 11-inch (M4) Wi-Fi 256GB
- Samsung Galaxy S24 5G DS 8 + 128GB még gyári garanciával eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS X670E R7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 850W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest