Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szőröscica
üzenetére
Már késő

amúgy a történelmi belváros szerintem hangulatos. Persze, látszik, hogy sok háborús kár érte ( II. vh., illetve a jugoszláv polgárháború), de jól néz ki. Ellenben maga a város borzasztó, de lehet, hogy csak rossz irányból érkeztem... Ipartelepek, üres gyárak, ronda lakótelepek... néha olyan Románia érzésem volt. Ez pl. a fő parkoló közvetlenül az öböl és a belváros mellett)
@Bleki: Zadarban jó időnk volt még, bár már nem fürödtünk, de sokan megtették. Este 6-kor aztán az egészet elmosta ott is egy zivatar.
Hazafelé pedig vendégmunkásokkal találkoztál, ez elég sztenderd; román vendégmunkások mennek haza Olaszországból, Spanyolorszából, Szlovénián, majd az M7-esen át megy a tranzitútjuk.Mi éjjel fél 2-re értünk haza, kicsit kókadt vagyok így az első munkanap...
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest