Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fokukac

nagyúr

válasz EQMontoya #54305 üzenetére

"Lehet, LC-vel nem érzed, de több helyen kátyús, keresztbordás, illetve jelenleg kb. 20km hosszan fel van túrva Gödöllőnél."

Igen, én a Jazz-zel eléggé érzem ezeket.
    Amúgy ezzel a gödöllői munkálattal nem is az a gond, hogy felújítás, hanem az, hogy az aszfalthoz nem nyúlnak. Le van zárva a belső sáv, és az elválasztó sávon dolgoznak - eltüntették a sövényt, alá-alapoznak, majd betontömböket raknak oda EU-pénzből. Állítólag ettől biztonságosabb lesz, (mondjuk én Integra balesete óta nem feltétlenül hiszek a betontömbökben)
    Tavaly augusztus és december között ezt csinálták minden Pestre bevezető autópálya-szakaszon (M1-M7, M5, M3), természetesen egyszerre, hogy mindenhol dugó legyen. Az M3-ason pedig úgy tűnik, maradt egy szakasz, ahol kimaradt, viszont így már Aszódig szuper betontömbös lesz a pálya, nem tudom, lehet, hogy később az ukrán határig mennek.

De mondom, nem nyúlnak az aszfalthoz, söt, a középen mozgó munkagépek még jobban leamortizálják a belső sávot - közben pedig ki van terelve a forgalom a leálló-sávba, ami persze időnként elég gáz minőségű, és 60-as és 80-as táblák váltogatják egymást, abszolút nem konzekvensen, hogy lehessen büntetni a szupertraffipax-szal.
    És ha sokszor jársz arra, az a legszembetűnőbb, hogy alig haladnak, és alig dolgoznak, viszont hónapokon át le van zárva. Mert az EU adott pénzt. Mondjuk, legalább nem térkőre költig, ez legalább jó benne.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés