Hirdetés
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Najah. Mi ezt két éve, a vb esetében úgy oldottuk meg, hogy ki volt téve egy asztalra egy 48"-es LCD TV, ahhoz kihúzva a lakásból egy böszme hosszú koax, előtte meg felállítva két sörasztal sörpadokkal. Kép is, hang is elég volt. Persze biztos lehetett volna még csicsázni, de a hangulat volt a lényeg. Meg a sör.
Egyébként múlt héten nekem is megvolt a projektem, a magyar-német edzőmeccset megpróbáltuk steamelve nézni, de olyan volt, mintha 5 és 10 közötti fps-sel ment volna a hd közvetítés, én speciel nem bírtam nézni, úgyhogy előkapartam az évek óta nem használt beltérit, és rádugtam a fali aljzatra, amiben a beköltözésünk óta nem volt kábel, majd összekötöttem a tv-vel egy ősrégi scart kebellel. Erre a csajoknak sírt a szája, hogy de ez nem hd, lol.
Szerencsére bevillant, hogy a tv-nek valami háromféle tunerje van, úgyhogy megkapta direktben a műhold jelét, és mindjárt talált valami 1300 csatornát, amiből az első az Erste, a második a ZDF, mindkettő hd, és mivel ezek valamelyikén adják úgyis az éppen aktuális meccseket, ezért tovább sem kapcsoltunk róluk azóta. Ha már kifizetem azt az évente 210 EUR tv-rádió adót, legyen valami haszna a dolognak...p
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Apple Thunderbolt Display (picit beégős!)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szerencsére bevillant, hogy a tv-nek valami háromféle tunerje van, úgyhogy megkapta direktben a műhold jelét, és mindjárt talált valami 1300 csatornát, amiből az első az Erste, a második a ZDF, mindkettő hd, és mivel ezek valamelyikén adják úgyis az éppen aktuális meccseket, ezért tovább sem kapcsoltunk róluk azóta. Ha már kifizetem azt az évente 210 EUR tv-rádió adót, legyen valami haszna a dolognak...