Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Rák
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Mostanában én is egy közepes méretű Prímába járok napi apró bevásárlások miatt, mivel a háztól 30 méterre van, egyébként nem szimpatizálok a társasággal (többivel sem), de a praktikum kikezdi az elveket.

Itt van sajt meglepően sokféle, sok számomra ismeretlen is, darabolt fóliázott és gyári csomagolt is.
Sörök tekintetében van sok külföldi import (guinness, kilkenny, üveges! világos/barna krusovice), van legalább 5 féle barna, vsz. több is, még itthoni viszonylatban különlegesebb tételek is vannak, mint pl. young's double chocolate.
Bor kínálat is egész jó, hazai kisebb tételes is akad, étcsoki is van.
A pékáru jobb minőségű és a választék is kb. összemérhető az Újbuda Tescoval (hiper), persze ez nem nagy fegyvertény, ott nagyon silány a minőség.
Zöldség / gyümölcs viszont általában drágább mint bárhol máshol, ahol vásárlok, és általában nem is jó minőségű. Vannak középkorú morcos pénztárosok, akiknek az arcára van írva az élet és emberundor, szoktam mosolyogni rájuk, hátha kizökkentem őket.
Egyébként nagyon egyszerű a megfejtés, a boltok eladásból élnek, és azt árulják amire kereslet van, valószínűleg ott te, akinek a sör nem = soproni ászok, sajt pedig nem = trappista, kisebbségnak számítasz. Szoktam vásárolni az Újbuda tescohoz hasonló méretű sátoraljaújhelyiben is, és sok mindent ott nem találok meg, amit itt igen, "prémium" termékből kevesebb van, pl. bor kínálat is inkább a 400-600 forintos kategóriában erős, hogy a Varga, Dankó, La fiesta stb. rajongók mind-mind megtalálják a számításukat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lexus, Toyota topik
- Amazon Kindle
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs