Hirdetés
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Koszi Peter,
Sajnos nincs lehetosegem letaperolni, mert ezt a modellt nem talaltam sehol a varosban, nem csak hogy ezt a kifejezett modellt, de meg csak Vostrot sem...

Ha jol lattam 8GB van benne (2x4) az szerintem boven eleg, es az sem katasztrofa, ha egy picit lassabb a vinyo.
Tulajdonkeppen tenyleg csak tanulasra, irasra kellene fokent, meg videozgatni - bar azt 90%-ban ugyis a 48" tv-n teszem.Van customize lehetoseg, megprobalok kicsit varialni, bar a kepernyo felbontas az marad ami.
Szetnezek majd a HP refurbished modellek kozott is, lehet kesobb megkereslek privatban ha nem gond, - ide mar nem akarok szemetelni ezzzel. Talalni kene egy jo weboldalt, ahol vannak hasonlo jo dealek, 500 dollarert ez szinte nekem ajandeknak tunik, bar lehet, hogy csak azert, mert az eddigi 2500 dollaros MBPro-hoz kepest vegulis ugyanazt - ha nem tobbet tud, csak nincs rajta retina, meg a Windows-t gyulolom, mint a szart, de most nincs keret luxuskodni csilli-villi Apple tzutztal.Ha strappabiro es 720p-t roccenes-mentesen lejatsz, es az akksi ido is tobb, mint 3-4 ora (szovegszerkesztes, minimalista grafikus tanulo felulet - anatomia), akkor szerintem 500 dolcsiert ez jo lesz.
De azert csak rapillantok nehany refurbished modellre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- gerner1
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gyúrósok ide!
- Óra topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GX704A-B - 27" OLED evo / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- Zotac Gaming RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest