Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Koszi Peter,
Sajnos nincs lehetosegem letaperolni, mert ezt a modellt nem talaltam sehol a varosban, nem csak hogy ezt a kifejezett modellt, de meg csak Vostrot sem...

Ha jol lattam 8GB van benne (2x4) az szerintem boven eleg, es az sem katasztrofa, ha egy picit lassabb a vinyo.
Tulajdonkeppen tenyleg csak tanulasra, irasra kellene fokent, meg videozgatni - bar azt 90%-ban ugyis a 48" tv-n teszem.Van customize lehetoseg, megprobalok kicsit varialni, bar a kepernyo felbontas az marad ami.
Szetnezek majd a HP refurbished modellek kozott is, lehet kesobb megkereslek privatban ha nem gond, - ide mar nem akarok szemetelni ezzzel. Talalni kene egy jo weboldalt, ahol vannak hasonlo jo dealek, 500 dollarert ez szinte nekem ajandeknak tunik, bar lehet, hogy csak azert, mert az eddigi 2500 dollaros MBPro-hoz kepest vegulis ugyanazt - ha nem tobbet tud, csak nincs rajta retina, meg a Windows-t gyulolom, mint a szart, de most nincs keret luxuskodni csilli-villi Apple tzutztal.Ha strappabiro es 720p-t roccenes-mentesen lejatsz, es az akksi ido is tobb, mint 3-4 ora (szovegszerkesztes, minimalista grafikus tanulo felulet - anatomia), akkor szerintem 500 dolcsiert ez jo lesz.
De azert csak rapillantok nehany refurbished modellre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nyomtató topik
- PlayStation 5
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Óra topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 3930K / 32GB DDR3 / RX 480 8GB / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest