Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Meghalt Chuck Norris
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- aquark: Zsebszámológépek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Koszi Peter,
Sajnos nincs lehetosegem letaperolni, mert ezt a modellt nem talaltam sehol a varosban, nem csak hogy ezt a kifejezett modellt, de meg csak Vostrot sem...

Ha jol lattam 8GB van benne (2x4) az szerintem boven eleg, es az sem katasztrofa, ha egy picit lassabb a vinyo.
Tulajdonkeppen tenyleg csak tanulasra, irasra kellene fokent, meg videozgatni - bar azt 90%-ban ugyis a 48" tv-n teszem.Van customize lehetoseg, megprobalok kicsit varialni, bar a kepernyo felbontas az marad ami.
Szetnezek majd a HP refurbished modellek kozott is, lehet kesobb megkereslek privatban ha nem gond, - ide mar nem akarok szemetelni ezzzel. Talalni kene egy jo weboldalt, ahol vannak hasonlo jo dealek, 500 dollarert ez szinte nekem ajandeknak tunik, bar lehet, hogy csak azert, mert az eddigi 2500 dollaros MBPro-hoz kepest vegulis ugyanazt - ha nem tobbet tud, csak nincs rajta retina, meg a Windows-t gyulolom, mint a szart, de most nincs keret luxuskodni csilli-villi Apple tzutztal.Ha strappabiro es 720p-t roccenes-mentesen lejatsz, es az akksi ido is tobb, mint 3-4 ora (szovegszerkesztes, minimalista grafikus tanulo felulet - anatomia), akkor szerintem 500 dolcsiert ez jo lesz.
De azert csak rapillantok nehany refurbished modellre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- VoLTE/VoWiFi
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Napelem
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Macbook Pro 16" A2141 2019 i7 32GB 512GB Astro (3)
- Nothing Phone 3a alza.hu-s vásárlás, független, 8GB/128GB
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Microsoft Xbox Classic + 1 db Kontroller, valamint Need For Speed játék
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- Innosick, Samsung Laptop memória DDR5 5600Mhz // ÚJ // Számla // Garancia //
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest