Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- droidic: Safe Mode az agyban
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
En is igy voltam vele, mikor vettem, de aztan pl. toltogetni problemas, tobbszor volt olyan, hogy elfelejtodott, es lemerult. Meg amugy az derult ki, hogy ha eleg hosszu az eger kanoca, akkor semmivel sem jobb, ha vezetek nelkuli, sot, rosszabb, hogy lemerul. Ettol eltekintve az egy nehez es pontatlan eger, ami ugy tunik, hogy kezre all, de az m8000x sokkal jobban kezre all, sokkal pontosabb, lehet bele sulyokat rakni izles szerint, ahogy neked tetszik. Ezen kivul mar csak az a resze van, hogy az m8000x olyan feluleten is mukodik nekem, ahol a masik nem, illetve a logitechbol mindketto idovel elkezdett mallani, a giga meg nem, szoval szerintem anyagaban is jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bestbuy játékok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Linux Mint
- Futás, futópályák
- Házimozi belépő szinten
- Pánik a memóriapiacon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest