Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BlacKSouL
    addikt

Igen, ezzel a leírással lehet minimum 30 mp-es dalrészletet beállítani csengőhangnak - viszont nekem egy 2 mp-es, majd rövid szünettel ezt ismétlő hangom volt évekig, amiben az a szomorú, hogy az alábbi módszer a 30 mp-nél rövidebb hangfájlokat nem tudja kezelni, ami a minősített WTFLOL esete. Persze csinálhattam volna a csengőhangomból kopipészttel egy egyperces mp3-at, de inkább it feladtam, és használom az egyik előre telepítettet - illetve azt sem, mert gyakorlatilag évek óta nem használok hangos csengetést.

Fanatikus rajongói meg mindennek vannak (putyin-rajongó tinédzserek klubja megvolt?), nyilván az óceánon túlon, ahol sokáig csak az alma létezett, mint okostelefon, ott még nehezebb levetkőzni a berögződéseket.

Én sok mindent kipróbáltam, és egyiknek sem lettem abszolut rajongója, de továbbra is állítom, hogy telefon méretű és alapvető funkciójú mobil eszköznek az ios felel meg leginkább. Tablet méretben (7-8") egyelőre azt mondanám, hogy inkább a droid (az ipadet egy év után eladtuk, a win8-as tabot meg alig használom), ennél nagyobb méretben pedig egyértelműen windows a bejövős nálam.

Telefonban az androidnak sokkal több bosszantó aprósága volt számomra, és ha nem töröd (amire én nem vagyok hajlandó), akkor a három közül a legbutább, legtehetetlenebb, és legerőforrászabálóbb rendszer a három közül. Telefonos windows-ban van potenciál, de most már megvárom a Win10-et.

p

"telefon méretű és alapvető funkciójú mobil eszköznek az ios felel meg leginkább"
    Nem, mert annak a Siemens A35 felelt meg ;]

@: Nekem eddig 1318 óra volt különösebb hozzányúlás nélkül, és lenne már azóta sokkal több, ha én hülye nem hagyom kikapcsolásig merülni...de nem nyalóka még, nem győztek meg.

Új hozzászólás Aktív témák