Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
Most, hogy megtörtént a nagy váltás, amit mondjuk én hülyeségnek tartok, mert csak szétbontja a közösséget, hogyan tovább?
Lesz itt jó beszélgetés, mint a régi idők offjaiban, vagy csak azon sirunk, hogy bomlik a közösség kétfelé?
Mert bevallom őszintén, engem marhára nem érdekel az a chat, ami az on-ban folyik, vagy folyt még itt is nemrég. Visszaolvasni nem érdemes, egy nagy erőlködés volt az egész.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mindjárt itt a nyár. Kinek milyen tervei vannak?
Én szeretnék túllenni a szóbeli vizsgáimon, aztán még gondolkozhatok egy picit a pályaválasztásról, bár mostanában egyre inkább a mérnök infó felé tengődök. Hogy miért? Azért, mert bennem nincs elhivatottság aziránt, hogy orvos legyek. Pusztán az anyagi oldala felől közelitettem meg ezt a szakmát. Így viszont se jó orvos nem lehetnék, és jól sem kereshetnék egyhamar.Ezzel szemben a mérnök infó, telekommunikációs szakirányban érdekel és szintén egy elég szépen fizetett állás.
Ti mit gondoltok?Visszatérve a nyárra. Szóbelik után 8-10 nap Balcsi a barátokkal, egy nap Volt fesztivált beiktatva (jön az Offspring). Aztán valahol nyaralás. Nem tudom még merre, de nekem kell megszervezni az egészet, úgyhogy holnap elmegyek az Ibuszba érdeklődni. Spanyolország, Görögország esett szóba eddig. Aztán lesz persze PH! tábor, gólyatábor (remélem), és egy hétvégés kirándulások is.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium
- ÚJ Razer Hammerhead True Wireless (2-gen) Bolti ár:33k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Nothing ear (stick) Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest