Hirdetés
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tbs
addikt
válasz Cs.Orsolya #72386 üzenetére
...a tortenelmet a gyoztesekirjak...
szerk.: ...az ellenallas hasztalan... bocs@
szerk2.: mi igy szeretunk!
szerk3.: mi MIND igy szeretunk!
[ Szerkesztve ]
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz Cs.Orsolya #72387 üzenetére
Ó, én csak megfigyelő egység vagyok. A játékot nem én írom. Amúgy, bármi jöhet, ha engem kérdezel. Ha szabályok szerint játszol, nem lehet átírni a történeteket. Ha kiszállsz, és megírod a sajátodat, azzal több bejósolhatóságot kapsz. Szerintem.
"Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."
-
7
addikt
válasz Cs.Orsolya #72375 üzenetére
Kellett neked teaznod
-
7
addikt
válasz Cs.Orsolya #72358 üzenetére
@-ról nem csak a Nők, nőügyek topicban volt szó. Itt is állandóan aktívkodik, amióta ideette a fene.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Cs.Orsolya #72358 üzenetére
Bármit. Sőt, bármit is. Pl. a szakmai topicokban általában csak leugatják az embert, itt viszont mindenre választ lehet kapni gyorsan, mindenhez értő emberektől.
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
BlacKSouL
addikt
válasz Cs.Orsolya #72356 üzenetére
Rám ne tessék fogni, nekem nem a hajam áll égnek a p|nától. Csak időnként felmerült a felszínesség elburjánzása, és az a vélekedés, hogy régen (nemtom, 40-50 éve?) nem volt ilyen felszínes az off, de bezzeg 15 éve jött egy hullám, amikor ellepték a topikot a magamfajta majmok, pin@val, időjárással, és azóta nem lehet normálisan értekezni komoly dolgokról.
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
EQMontoya
veterán
-
EQMontoya
veterán
válasz Cs.Orsolya #72300 üzenetére
En jol szorakozom, kulonosen PeterkeT hozzaszolasain.
Egyebkent pedig teny, oregszunk. Majdnem ketszer annyi idos vagyok, mint amikor regisztraltam PH-ra.
[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
NoLF
veterán
válasz Cs.Orsolya #72300 üzenetére
dehogynem, a törzsvendég is vidám pl, pedig se keze, se lába...
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
NoLF
veterán
válasz Cs.Orsolya #72298 üzenetére
öregnek már szerintem mindenki öreg ToBeY-t kivéve, de hogy bútorok lennénk...
bár lassan már nembútorságunk is kérdéses.
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
FehérHolló
veterán
válasz Cs.Orsolya #72295 üzenetére
Keziccsókolom!
Kérem kegyelmezzen!
Skynet is real. It's called Google.
-
lenox
veterán
válasz Cs.Orsolya #41721 üzenetére
Meg az is lehet, hogy 5800000+999999=6799999. Az mar dofi.
-
Winner_hun
titán
-
Winner_hun
titán
-
Winner_hun
titán
-
ngabor2
nagyúr
válasz Cs.Orsolya #38845 üzenetére
esetleg a normális?
amúgy ahogy rézi néni mondta a múltkor: nincs erőszak, csak a leány meggondolta magát a végén
Lortech: a mínuszokat a hűtőmbe most betett sörök is igényelnék, meg én is. mindjárt megyek és lezuhanyzok.
-
7
addikt
válasz Cs.Orsolya #38850 üzenetére
Tagadtam volna meg tőled, ha egyszer tudtam, hogy jólesik? Elvégre alteregók vagyunk, vagy mi a szösz...
Különbenis te könyörögted ki, nem ő támadott le téged
Mindjárt fává változtatlak téged is.
[ Szerkesztve ]
-
Cs.Orsolya
senior tag
(...aztán jöhetek én a spirituálissal végre... )
Yetike: Mondhatom, szép kis barát vagy, szép kis alterego. Most mihez kezdjek? Ekkora szégyent!
"Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."
-
7
addikt
Elképzelhető
-
tbs
addikt
Naszépenvagyunk...
-
werttzui
addikt
-
Verus
senior tag
válasz Cs.Orsolya #38555 üzenetére
Én korrekt cégeket ismerek, legalábbis mi korrektek vagyunk. Nem szúrúnk ki senkivel. legjobb tudásunk szerint bánunk az alkalmazottakkal. Tiszteletben tartjuk a jogaikat és nem elnyomóan alkalmazzuk a cég mint munkáltató jogait. Európai színvonalra kell felnőni mindenképpen, mert különben elfordulnak a cégtől az emberek és hiába van munka ha nem tudjuk elvégeztetni.
Csak egy gondolat: Mindenki végezze el a kötelességét és csak utána hozakodjon elő a jogaival. Szerintem legalábbis, mert ha nálunk a köteleségét teljesítette, akkor gondja nem lehet.werttzui: Ezt én nem így érzem. Sokat kapok a mostani munkahelyemen. Barátok lettünk a kollégákkal, a főnök sem az az uralkodó fajta, sőőt baráti. Kis cégnél ez lenne a normális. Meg a nagyobbaknál is. Sokat nyerhettem/nyerek munkavállalóként itt és sokat is köszönhetek a cégnek.
[ Szerkesztve ]
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
werttzui
addikt
-
Bubu79
addikt
válasz Cs.Orsolya #38532 üzenetére
Az biztos, hogy nagyon tud fájni időnként ahogyan a helyükre kerülnek a dolgok - de alighanem nem Neked kell elmagyarázni ezeket a dolgokat
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
válasz Cs.Orsolya #38517 üzenetére
Marcsi nénit már kisajátította Robi, én valami egzotikusabbat kérek - Eszmeralda nincsen?
Egyébként is - mi rozzant vénemberek tartsunk össze
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
válasz Cs.Orsolya #38514 üzenetére
"Hátamon a púpom,
Megbékélnék vele...
Ha tudnám biztosan,
Hogy én vagyok a teve."Írta Laár András verse
ZakRob: Marcsa néninek nem Marok a vezetékneve?
[ Szerkesztve ]
-
ZakRob
senior tag
válasz Cs.Orsolya #38514 üzenetére
Egész életemben a Marcsi után áhítoztam és most itt a lehetőség, hogy megkapjam, muszáj lesz kitalálnom.
Mondjuk szőr biztos van rajta. -
7
addikt
válasz Cs.Orsolya #38502 üzenetére
Azért, mert olyan mókás, amikor pampog, hogy ő nem is öreg.
No baktatok hazafele, már csak fél nap kérdése, és otthon is vagyok!
[ Szerkesztve ]
-
ZakRob
senior tag
válasz Cs.Orsolya #38509 üzenetére
Akkor kezit csókolom Orsolya néni.
A megfejtés egyébként helyes, a nyereményen még gondolkodok. -
Bubu79
addikt
válasz Cs.Orsolya #38506 üzenetére
Egyik sem - próbálja kihúzni a gyufát és megint tatázik
De rossz lóra tett - fitt vagyok! Szívem erős, karom bátor, én vagyok a Terminátor
Élcelődés csupán - így alig 30 évesen még remélem ván pár évem
-
ZakRob
senior tag
válasz Cs.Orsolya #38502 üzenetére
Megszokásból.
Bubu79: Úgy néz ki még elég fitt teccik lenni ilyen idősen is.
Velem minden oké.[ Szerkesztve ]
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz Cs.Orsolya #37207 üzenetére
júniusban, fizu után belgázni kéne - egyébként se láttalak már vagy...
hm.
régóta.
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
Eastman
addikt
válasz Cs.Orsolya #37202 üzenetére
I'm very fine! I have two girlfriend and I love them...
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
bolondember
MODERÁTOR
-
(Kolombusz)
veterán
válasz Cs.Orsolya #37200 üzenetére
Az picit messze van tőlem.
De van más, amit itt rendeznek a megyében.Nem leszek itthon a hétvégén.
Viszont köszi a tippet, megfontolom és megpróbálom rávenni egy barátomat.Most meg megyek alszok, mert már a szemem folyik ki lassan és holnap kilenckor kelni akarok. Jó éjt mindenkinek!
-
Eastman
addikt
válasz Cs.Orsolya #37198 üzenetére
Eza kérdéskör ennél sokkal komplexebb! Magyarországon egy szabvány méret létezik a tűzcsapok csatlakozási pontjain. Egy úgynevezett bajonettzáras kötést használnak tűzoltóink munkájuk során.
A kép Sajóbábolnán készült az elmúlt nyáron. Sajnálom, hogy ezt a kérdést nem a topikomban tudjuk megvitatni, de hát a szabály az szabály...
Te, jól vagy Orsolya Kedves?
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
VladimirR
nagyúr
válasz Cs.Orsolya #37168 üzenetére
egyedul a masodik ponttal vitatkoznek, ott ugyanis a tradicio megcsufolasarol volt szo inkabb
-
Bash
addikt
válasz Cs.Orsolya #37168 üzenetére
Ilyenkor jó, hogy dolgozok állandóan és nincs időm részt venni ilyen semmire sem vezető vitákban.
http://bashtravel.com/
-
neduddki
nagyúr
válasz Cs.Orsolya #37162 üzenetére
HI!
tegnap este sorsolason a SetitLelkut nyerte:- )))
udv
neduddki
mod: Kukuc: bof nem tutta rola??? elnezeset hogy nem szoltam, de teljesen elfejtetem hogy itt is mongyam, mongyuk tomeg az vot
Sarkozy leprimadonaszta a meghivit ha jol emlexem:- ))) marmi t a hangvetelt
Amugyimadom a felevzaro jogtszcse builikat az oreget leloni sem lehet a sztorijaival:- )))[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
FehérHolló
veterán
válasz Cs.Orsolya #37128 üzenetére
Kérdő akart lenni. Így duplán kérek elnézést!
Vitát én is szoktam szítani, de csak azért, mert van, amikor az adott kérdésre úgy érkezik a másik féltől őszinte, vagy alaposabban indokolt válasz.
[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
válasz Cs.Orsolya #37118 üzenetére
A feltett kérdés(ek)re a válasz az, hogy számomra egyáltalán nem fontos, hogy "nekem legyen a végén igazam". Egyetlen kivétel, amikor szakmai kérdésről van szó (az én szakmámból), és sziklaszilárdan tudom, hogy mi a helyes válasz.
Elnézésedet kérem egyébként, csak ki szerettem volna próbálni, hogy a fenti mondatcsoportból, amiben egyetlen állítás sem volt, mire következtetsz.
-
FehérHolló
veterán
válasz Cs.Orsolya #37085 üzenetére
Hát... akkor közelítsük meg rögtön úgy, hogy ne kelljen egy csavart leírni.
Nekem számít, hogy egy beszélgetés végén kiről derül ki, hogy "okosabb".
Pontosabban: Érdekel az engem, hogy mentális szempontból felülkerekedek-e a partneremen, vagy sem, vagy hogy azt hiszem, hogy felülkerekedek?[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz Cs.Orsolya #37085 üzenetére
Bár így lenne - de sajnos pontosan tudom azt is, hogy van még min dolgoznom
-
Bubu79
addikt
válasz Cs.Orsolya #37075 üzenetére
Tanulni jó, mert hasznát veheti az ember mindannak, amit elsajátít - és tanulni jó, mert kinyitja a világ zárt kapuit...
Az önismeret fontos ahhoz, hogy az ember közelebb jusson a problémák hatékonyabb megoldása felé, de fontos azért is, mert anélkül nehéz megtalálni azt a pontot a világegyetemben, ahol stabilan állhat az ember, biztonságban...
-
FehérHolló
veterán
válasz Cs.Orsolya #37074 üzenetére
Pedig már egyszer megfogadtam, hogy nem állok szóba pszichocicákkal, mert a végén mindig majdnem sikerül elhitetniük velem, hogy már az elején arra gondoltam, amire most ők rá akarnak vezetni engem.
Szerk.: Sok átírásnak értelmetlen mondat a következménye.
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz Cs.Orsolya #37058 üzenetére
Ennyire nem boncoltam fel a lélek témakörét hozzászólásom bepötyögésekor, de ha már így rákérdeztél...
Bajba igazából akkor kerülhet az ember, amikor a lelkének építőelemei ellentmondásba kerülnek egymással, amikor az ego homlokegyenest mást szeretne, mint ami a személyiségbe rögződött.
De megvallom őszintén ilyen magasságokban én szédülök - tudásodhoz képest az enyém porszem a sivatagban... Nem ismerem a lélek rejtelmeit - még a sajátomat sem ( sőt - főleg azt nem )
-
FehérHolló
veterán
válasz Cs.Orsolya #37058 üzenetére
Az a bizonyos rész az ember gatyájában van és nem a fejében.
-
tbs
addikt
válasz Cs.Orsolya #37043 üzenetére
Neeee! Neeee..! NEEEEE..! Az kész lebukás lenne...
-
Bubu79
addikt
A lélek kérdése biza fogas kérdés - ha van is, általában csak bajba kerül a léte miatt az ember
-
FehérHolló
veterán
Én nem hiszek a lélekvándorlásban.
-
VladimirR
nagyúr
válasz Cs.Orsolya #35604 üzenetére
nem volt celom jol megmondani neked, mindossze szereny velemenyemet fejeztem ki
ha akarod folytathatod, de en mindenesetre nem vagyok ra(d) kivancsi -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Cs.Orsolya #35601 üzenetére
Szerintem érdemes elolvasnod, ha meg tudod szerezni, én a Verseghyből hoztam ki annak idején, valószínűleg még megvan nekik. Komoly, tudományos igényű munkára emlékszem, pszichológiai kísérletek rémlenek belőle /legalább tíz éve olvashattam/ a férfi - női identitás és a genetika kapcsolatáról.
A férfi-női szerepek társadalmi változásokkal együtt mozgó változásai érdekes téma, mi az amit a környezet ránk kényszerít, változik, esetleg torzul-e ezáltal a személyiség...Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
BlacKSouL
addikt
válasz Cs.Orsolya #35604 üzenetére
Ne-ne, nehogy abbahagyjátok!!
most hoztam kaját..
Ez a Schell Judit mekkora jó nő... bár ez nem újdonság..
[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
VladimirR
nagyúr
válasz Cs.Orsolya #35593 üzenetére
pedig igenis vicces: majdnem olyan vicces, mint az, hogy:
- miert van a noknek 32-val tobb csontjuk?
- ???
- mert meg mechanikus az agyukegyebkent aki egy - az elozohoz hasonlo - viccnek szant szosszenetbe ily modon kot bele, s nevezi azt szanalmasnak, az szerintem elobb magaba nezzen, ne masokba
-
nike_
addikt
válasz Cs.Orsolya #35596 üzenetére
You're cool Orsolya!
-
FehérHolló
veterán
válasz Cs.Orsolya #35596 üzenetére
De jobb, mintha tollas lenne.
Elnézem neked ezt az elhamarkodott kijelentésed, mert amíg nem tapasztaltad, addig nem tudhatod, hogy milyen jó.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Humor lett volna .... Egy kis nyelvészkedés ...
Komolyan. Mi a véleményed a nem tisztán női illetve férfi gondolkodásról, ami általában a legtöbb emberre jellemző. Helyzetfüggő lehet-e az, hogy mikor milyen gondolkodás kerül előtérbe az adott személynél?
Olvastad ezt a könyvet? Ha igen, mi a véleményed a benne kifejtett gondolatokról?
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
frame>24
addikt
hmm, igazán kár volt felvenni: a.) nemigen viccelődök ilyenekkel, b.) itt ~senki sem becsül le, pláne nem én, ezt már észrevehetted volna, sőt eccer "szóvá" is tetted...
szőrös a hátad??!
(keep cool)mod, jah, lehet hogy nem is nekem szólt...
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
frame>24
addikt
válasz Cs.Orsolya #35589 üzenetére
hehheee, annyira éreztem ám, hogy reagálol erre
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
philoxenia
MODERÁTOR
Van férfi megérzés is, de az nem intuitív, inkább fizikai.
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
FehérHolló
veterán
Ön ide is szokott írni?
Örvendek, kérem őrizze meg eme jó szokását!Skynet is real. It's called Google.
-
nagyúr
válasz Cs.Orsolya #22760 üzenetére
egy pihentető válasz így estére...
.. bármely stacionárius sztochasztikus jel varianciájának kiszámítása egy meghatározott determinisztikus pozitívidõ függvény négyzetes idõintegráljának meghatározására vezethetõ vissza, ezért a szabályozási kör minimális hibavarianciára való optimális méretezése egyenértékû ugyanezen kör olyan optimális determinisztikus szintézisével, amikor a célfüggvény az egyszerû négyzetes integrálkritérium, a bemenõjel pedig a sztochasztikus bemenõjel teljesítményspektrumának egyik multiplikatív összetevojébõl invertált determinisztikus jel. Igy a stacionárius sztochasztikus bemenõjelre minimális variancia alapon optimálisan méretezett állandó paraméterû rendszer egyszersmind négyzetes integrálkritérium szerint egy meghatározott determinisztikus jelre is optimális.
-
Lord Zero
addikt
őszinte leszek: tévedsz
;-]a suicidum virtualitását nem ér elvinni holmi fallikus szimbólumok szülte cucc irányába, jó?
a kard az kard. a farok az farok. pont.
: )szerk.
thrawn: ehe, hanggal üt[ Szerkesztve ]
nem, mindegy
-
Racecam
nagyúr
Nincs min, már megkaptad őket.
Úgyhogy én már most kiestem.Com'è diverso il mondo visto da qui
-
VladimirR
nagyúr
válasz Cs.Orsolya #22753 üzenetére
a helyes valasz 42
a kerdesben meg nem vagyok egeszen biztos -
Racecam
nagyúr
válasz Cs.Orsolya #22753 üzenetére
Lehet, hogy ezért nem élünk együtt?
A válasz: Igen.Lözö: Nincs esélyetek, ez az oldal az erősebb.
[ Szerkesztve ]
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Racecam
nagyúr
válasz Cs.Orsolya #22748 üzenetére
Dehogynem tudom, pontosan ezért is mondtam.
u.i.: Nem is. (Mér aludjak, mert Te aludni akarsz és zavar a fény, vagy, hogy kopogok a billenytyűzeten? )
[ Szerkesztve ]
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
raskolnikoff
őstag
válasz Cs.Orsolya #22734 üzenetére
Mer' amott nem beszéltek velem..
Nem-e??? UPolunk meg minden oszt a habokra megyünk csak?A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
nagyúr
válasz Cs.Orsolya #22730 üzenetére
...nem is Rólad beszéltem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest