Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- HThomas: Outcast
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Én viszem a csajokat kocsival, tehát az egyetlen józan ember leszek égen-földön.
És persze nyitva lesz a szemem kihasználni minden alkalmat ami ebből adódhat.
Mondták hogy majd szereznek ők sofőrt, és akkor igyak nyugodtan én is, de mondtam hogy többször iszok mint vezetek, tehát vegyék úgy hogy már szereztek is sofőrt
Most viszont perceken belül ágybazuhanok, mert a következő esett meg odabent. Vissza kellett ellenőriznem úgy 130 számlát, kikeresgélni, meg lecsekkolni, kiírni 1-2 adatukat, aztán excelbe be, és majd kedden le kell adni eredményt nagyvezírnek. Délután fél3, mindenki csendben ül a gépénél és kattog, én is próbálok adatokat beírogatni, de már káprázik a szemem. Pislogok nagyokat, munkatársaim is csendben msn-eznek, meg miegymás, egyszercsak látom hogy valami megbontotta a tér-idő kontinuumot. Bámulok a képernyőre, valahogy nem stimmelnek a számok. Összevissza írogattam, de mégcsak hasonlót se mint a lapon van. Tyű mondom ez nem is vicces. Éreztem én hogy pilledek, node hát mégis. Kijavítottam gyorsan, mondom a többieknek hogy baj lesz, csak röhögtek. Aztán írok tovább, egyszercsak hirtelen megriadok, és látom, hogy az egyik cellában kurvasok 5-ös van sorban, mire is felriadtam, és felengedtem a numpad "5" gombját. Na mondom itt a vége, elmentettem a cuccot, és kimentem a friss levegőre sétálni, aztán körbementünk az üzemen, meg kint hátul, aztán szünetben löktem egy kakaót, de ez intő jel volt hogy többet kéne aludni 4-5 óráknál hétköznap. Vagy pl most.
Dinamikus Pixelhiba videjóit meg majd holnap belököm, túl sok macera lenne még most vele. De délután sétáltam, mert most van ez, és muszáj volt elmenni arrafelé nézelődni, és miközben nyaltam egy PUNCS(!)
fagyit, közben nézegettem a videjókat, és röhögtem nagyokat.Na ennyit mára, mer' ez nem blog, csak most 5-6 esti hsz-re valót egyben kaptatok, holnap is lesz nap. Kezdjük mondjuk bundáskenyér+lókolbász+újhagyma menüvel.
Jóéjtet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Windows 11
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- ÚJ egy bontatlan Apple AirPods 4 ! 1 ÉV APPLE GaranciA ! HK66P9Q0KT
- Új csak KIPRÓBÁLT! ASUS ROG XBox Ally X kézikonzol (gyári gari 2028.12+ gyári ASUS táska!
- Asztali PC félkonfig i5-8400 16 GB DDR4 512 GB NVME SSD
- Samsung Galaxy S25 FE / S25 / S25+ / S25 Ultra / Z Flip7 / Z Fold7 / A56 / A36 új BONTATLAN
- Next level racing gt track playstation edition
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G1 USDT brand - i7 4790S 16GB DDR3 256GB SSD Intel HD 4600 250W WIN10
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És persze nyitva lesz a szemem kihasználni minden alkalmat ami ebből adódhat.