Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Kolombusz nem Guns'N'Roses rajongó. Asszem.

-
nike_
addikt
Sziasztok.
Hazajöttem a kinti kertből.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Már megbékéltem vele régen. Azért fél évben egyszer megkérdem, hogy megkaphatom-e.

-
tiv83us
veterán
válasz
venember83
üzenetére
9+ moderatori figyelmeztetessel az adatlapodon szerintem te mar a PH-n sem lennel. Szorri

-
venember83
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Először azt hittem te voltál az elkövető, megtévesztett az avatar. Egye meg a fene, hogy mindenki kaphat avatart, csak te nem.

-
FehérHolló
veterán

DTrotter: Lehet, hogy a férjének ő van benn háttérképként.
-
DTrotter
újonc
válasz
venember83
üzenetére
Nekem Michelle Wide-ra a gúgli a következő képet dobta, bar nem tudom ebbol lehet-e jó hattérkép
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
neduddki
nagyúr
HI!
hat egy egyszer jo hiret viszik az embernek:- )))
ismet a nagytestvei allamba tavolbaszakadt hazanklyanya szeretne a csaladi latogatas allatt evezni kezem eldasait, fene a gusztusat:- )))udv
neduddki
-
venember83
nagyúr
-
DTrotter
újonc
válasz
FehérHolló
üzenetére
Ejnye, de ellenségesek vagyunk...

-
(Kolombusz)
veterán
Kijöttem a teraszra.
Sokkal jobb a friss levegőn kockulni.Már amennyire a miskolc-belvárosi levegő frissnek mondható.

-
VladimirR
nagyúr
válasz
RexpecT
üzenetére
oldalt nem tudok, de csak itt, csak most, csak neked, itt egy michelle wide hatterkep ^^
-
RexpecT
addikt
Valaki tud egy normális wide-os háttérképes oldalt?
-
ngabor2
nagyúr
melós egy szombat volt... 6-ra bementem dolgozni, 2 után végeztem. de legalább haladt a meló, úgy, ahogy kell. mondjuk természetesen közbejött 1-2 nem várt esemény, de kedden legalább értelmes szinten lehet folytatni.
-
1010
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
őő jól van be állitva mind gépen sebbeség kalauz vagy micsoda?
-
Neró
őstag
Szép napot, sziasztok.

-
(Kolombusz)
veterán
Hmmm, érdekes, hogy míg az asztali gép ugyanazzal a torrent klienssel, vezetékes lannal meghal, ha maximális sebességgel töltök és nem lehet böngészni sem, annyira lelassul a kapcsolat, addig a noti wifivel, ugyanúgy maximum sebességgel kényelmesen elviszi a ph-t, origot-t, stb...
Mintha jobb lenne a csomagoptimalizálás, vagy nem tudom.

-
klambi
addikt
Szevasztok!
Nem tudja valaki hogy a 2008 02. 16-án a kecskeméti jamaica-ban Hamvai mikor kezd, meik zenét jácca, alatta interjút ad pont...bocs hogy csak így rátörök mindenkire..

-
Tim82
félisten
válasz
VladimirR
üzenetére
"ettol fuggetlenul en is jobban szeretem azt irni, hogy lopas, sokkal jobban hangzik"

mindig olyan jól szoktam szórakozni, amikor látom, hogy beszabadulsz egy "letölteni oké vagy nem oké" flame-ba - főleg, amikor az ugatóskutyás avatárú emberkével osztjátok egymást.

bocs, ez kikívánkozott.
-
VladimirR
nagyúr
"Mit fogok kapni én ezért, utánam a vízözön."
lehetekenaz, lehetekenaz?
eloszor is, nem rablas, nem utsz le senkit, hogy letolthesd tole az mp3-ait, legfeljebb lopas, de meg az sem helytallo
asszem hivatalosan szerzoi es szomszedos jogok megsertese az, amit letoltessel tesz valaki (ettol fuggetlenul en is jobban szeretem azt irni, hogy lopas, sokkal jobban hangzik)a tobbiben egyebkent szinte mindenben egyetertek, s youtube-tol en is mindossze egy levelet kaptam eddig (amiben eszrevettem, hogy elirtam az account-om nevet - lehet valahool torolni magam, vagy szerkeszteni a nevem?)
ami spam-et kapok, annak erdekes modon jelentos reszem amgyar, s van egy olyan gyanum, hogy pont valamelyik kedves, "nem aggyuk ki az imelcimed" torrentoldal all a dolog mogott (a spam temaja tobbnyire fizetos ftp) -
Tim82
félisten
Kb. Veled egykorú vagyok, úgy egy évvel vagy idősebb.

Másrészt ami a YouTube-ot illeti, ritkán kattintok rá YouTube-os linkre. Ami zenét szeretek hallgatni, azt nem a YouTube-on át fogok.
Ne menessz a mennyekbe. Fájlcserélőt nem használok, a mobilnetem nem is nagyon engedné. Ezt leszámítva igenis töltök le dolgokat, de amit lehet, megveszek - nem a törvény érdekel, egyszerűen nyugodtabb a lelkiismeretem. De nem jelenti azt, hogy nem "lopnék" időnként a neten (az idézőjel nem az etika, hanem inkább a téma virtuális mivoltából eredő megfoghatatlansága miatt van).
-
Bash
őstag
Nem azt mondtam, hogy mindenki, hanem, hogy jellemzően. Ez nem általánosítás, ha úgy tetszik akkor statisztikai adat.
Évek óta van account-om YouTube-on, ezen idő alatt 1 azaz egy e-mail-t kaptam tőlük Welcome to YouTube tárggyal a regisztrálásom napján, nekem ennél korrektebb oldal nem kell.
Annak pedig kifejezetten örülök, hogy nem terheled a hasznos sávszélességet lopással és rablással, manapság már ritka az ilyen fiatal. Mit fogok kapni én ezért, utánam a vízözön. -
Tim82
félisten
Ez kategorikus és épp ebből fakadóan általánosító.
Én pl. nem akarok regisztrálni a Jutúb-ra. Csak olyan helyeken regisztrálok, ahol muszáj - a tecső nem tartozik ezek közé. Így is épp elég spam szennyezi az (ilyen célokra fenntartott) emilcímemet. (Igen, korrektebb oldalak felajánlják a választási lehetőséget, hogy nem kívánok értesülni semmilyen akcióról, ajánlatról stb.)
Nem utolsó szempont az sem, hogy egyáltalán nem használok torrent-et.
-
Bash
őstag
válasz
Lortech
üzenetére
Nem mondtam, hogy rossz tipp, csak hozzátettem, hogy van jobb, kényelmesebb módja is.
Egyébként aki a 21. században azt mondja, hogy nem akar regisztrálni n+1 helyre, az ne internetezzen, ez ugyanolyan dolog, mint amikor a könyvtárban olvasókártyát kapsz, hogy könyveket kölcsönözhess. És jellemzően azok mondják ezt, akik n+2 kétes hátterű torrent oldalra vannak regisztrálva. -
-
Thrawn
félisten
Feladom...
-
Thrawn
félisten
Hm.
Ha egy Youtube-os link végére odabiggyesztem ezt: &fmt=18 sokkal jobb minőséget kapok.http://www.youtube.com/watch?v=OGtQB5DyryM
http://www.youtube.com/watch?v=OGtQB5DyryM&fmt=18 -
Tim82
félisten
Bubu, miért?
nem bízol meg bennem? mi okot adtam rá?
(
)Tenkjú a nyúzt.

-
Hold
őstag
Sziasztok szép napot

-
Sipi16
őstag
Felkeltem és bekapcsoltam a gépet... Végre vége az írásbeliknek...
Vidámság van... 
Aztán reggeli el a Lidl-be kis hamiért még az ebédhez...Vodi: Bízzunk benne, hogy mindenből megvan a kiskettes... A matek nekem nem igazán jött be és nincs kedvem szóbelizni se... A teába benne vagyok már nagyon rég voltam én is lennt...

-
nike_
addikt
Sziasztok, felkeltem, megreggeliztem, beágyaztam, felhúztam a redőnyt, bekapcsoltam a gépet.
Eddig ennyi a mai program.
-
VoDaFoNe
aktív tag
All sims2 games delete...

-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Mesélhetnék...
-
poffsoft
veterán
áááááaaaoooóóóh!
Íme a nap kérdése:
Most én vagyok hülye, vagy én vagyok hülye???
komoan, sírok.....

-
NoLF
veterán
ejha... sok volt a sör

-
VladimirR
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
aki uresebb hozzaszolast tud irni, annak nagyobb a virtualis farka
-
Szaszati
tag
Szép jó estét mindenkinek!
Bash: Majd a kész kajáról kérjük a képet, épp egy babkonzervvel szemezek, s hát ahhoz képest a tied...

Egyébként meg csatlakozom (Kolombusz) kérdéséhez: miért vannak ezek az átlátszócsíkphra hsz-ek?
-
(Kolombusz)
veterán
Mi értelme ezeknek az üres hozzászólásoknak?
Lassan alszom, asszem. -
Racecam
nagyúr

Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)