Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
frame>24
üzenetére
nem, nem fals, ugyanis bandzsitassal a legkonnyebb elerni azt, hogy a szemeid fokuszpontja a kep mogott legyen (de mint irtam, en maskent oldom meg, a bandzsitas csak ugy nem megy)
most hirtelen nem talalok egyet sem, de vannak olyan kepek, amiknek a felso elen segitseg gyanant lathato ket jeloles
ugy kell fokuszalni, hogy az a ket jel egybe essen, akkor valik lathatova a kep -
VladimirR
nagyúr
válasz
frame>24
üzenetére
ahogyan nezed a kepet, ha jol helyezed a fokuszt, akkor ugy kell tunjon, mintha a kep/monitor sikja beesne hatrafele, s egy doboz alakulna ki
ekkor, ha a letrejott doboz hatszo, tavolabbik felere fokuszalsz, akkor konnyebb megtartani, elesiteni a kepet, s ebben a beeso dobozban fog megjelenni a 3d-s kepszoval igen, a kep sikjahoz kepest bemelyedve lathato a 3d-s objektum
-
Bubu79
addikt
Visszatértem, mint a Terminátor...
Pozitív tapasztalattal lettem gazdagabb - van még olyan cég, ahol a vevő az első.

-
frame>24
addikt
-
VladimirR
nagyúr
eleinte nekem sem ment, nem tudok a kep moge nezni, ezert en ugy oldottam meg, hogy kozelrol nezem a monitort, ugy, hogy nem fokuszalok, s ekkor tuti a monitor monitor mogott lesz a fokusz
ha igy sikerul elkapnom a kepet, utana mar ovatosan kihuzhatom a fejem a monitorbol -
Neró
őstag
"Utoljára láttalak akkor,
Mikor átment rajtad a traktor.
Én föléd hajoltam akkor,
És visszatolatott a traktor." -
VoDaFoNe
aktív tag
Hojj de ügyi vagyok
[link] -
nike_
addikt
"Száraz tónak nedves partján döglött béka kuruttyol,
Hallgatja egy süket ember ki a vízben lubickol,
Sej haj, denevér, bennünk van a kutyavér.."Neró: Lásd #32967
-
RexpecT
addikt
Van olyan munkatörvénykönyv ami csak a diákokra vonatkozik?
Pékségben dolgozom aztán már szinte mindent megcsináltatnak velünk.Múltkor is 8 órát nyomtam le kemencézéssel közben 10 perc kajaszünetem volt...
Elvileg csak kenyeret kellene szeletelni....Jah és csak azért kérdezem itt mert az OT-népe annyira okos
. -
Neró
őstag
Sziasztok.Szép napot.
-
NoLF
veterán
-
Szisztok, megjöttem.
Tudja valaki, hogy hogyan lehet ilyen képeket csinálni? (a kép mögé kell nézni, és így előjön a rejtett kép)
-
nike_
addikt
Sziasztok, hazaértem.
Amikor jöttem haza, jött kettő ilyen paraszt gyerek bicajon, egyik beszól nekem: de b*zi fejed van hogy dögöljek meg.. hát igen, ez B.A.Z megye... Nem volt cigány amúgy, de valami defektje tuti volt.
-
Nincs itthon se kefír, se joghurt. A bolt pedig kb 200m-re van, de lusta vagyok elmenni. Legalábbis egyellőre.
Viszont úgy néz ki megkergültem.
Kezdhetem elölről az álláspályázatokat elküldeni, ugyanis elírtam a telefonszámom, és erre ma hívták fel a figyelmem. A másik telcsim száma is szerepel a papíron, de csak a fejlécben. Az elérhetőség részen hibás a szám.

-
Srácok, nincs valakinél véletlenül egy felesleges pohár tejföl, amit kölcsönadna? Sütit akarok sütni és csak ez hiányzik hozzá.
-
válasz
philoxenia
üzenetére
4 évvel ezelőtt na

-
ladybug
őstag
Ez nem általános, sőt az sem, hogy ha valaki gyereket szül, olyan lesz, mint egy kistehén. Tudom, ezt nem írtad, de ez a következő analógia a nők kigömbölyödésére.
Én a 9 év házasságunk alatt 5 kg-ot híztam. A súlyeloszlással van a problémám.
A férjem ezzel szemben 20 kg-ot hízott, és leadni sem képes semmit belőle.A 2 várandósságom alatt 13 és 15 kg plusz lett rajtam 9 hónap alatt. Mindkét szülés után 2 hónappal a normális testsúlyomra sikerült visszatérnem fogyókúra nélkül.
A megfelelő napi mozgáson van a hangsúly. Ezt szerencsére a két lánykám biztosítja számomra.

-
tildy
nagyúr
Nő tervez , Isten végez

ladybug: én csak arra értettem, hogy a biztonságérzet, a nyugalom és nem utolsósorban a hétvégi kiadós kajálások hozzájárulhatnak ahhoz, hogy az emberre felugorjon egy-két (5-10) kiló. Persze aki alkatilag vékony, annak ugyanmindegy mennyit eszik, de a terhesség, és a gyerek "rendszerint" még a legvékonyabb nőkre is varázsol egy kis "kerekdedséget."Vagy tévedek?
-
7
addikt
-
tildy
nagyúr
válasz
Janoska26
üzenetére
Szexihangú Jánosom:
Még egy sem... Aztán ki tudja, hogy alakul a későbbiekben
2-t minimum szeretnék, aztán lehet 4-ig meg sem állok
Bár ahhoz pasi is kéne, anélkül nehéz 
Bár azért egy "majdnem házasság" is tud pár kilót az ember sejhajára és egyéb helyekre rakni. Exem pl. azért nem akart elvenni többek közt, mert házasságban kikerekednek a nők. Mondjuk 10 év alatt így is felszaladt egy huszas rám
verus:házasság sem? Amúgy én sem terveztem. De azért nem olyan rossz , ha van az embernek boldog családja

-
Megyek leverek pár tojást meg kolbászt az ebédhez. Sőtt egy kis zöldséget meg sajtot is aplikálok a kész műremekhez.
-
Thrawn
félisten
Hinnye de jót kajáltam, úgy érzem most meg bírnék inni egy egész üveg sört

Kellően be is kómáztam, lehet egy kávéval kellene kezdenem (sör amúgy sincs...). -
Győzelem. Sikerült beizgatnom az apeh progit.
"Mert ennyire jó vagyok."

Lortech: lassú vagy. Mire megrtad a hsz-t addigra én is elkészültem vele. De azért köszi
-
Lortech
addikt
Pár gépre felraktam már, két klikkel felmegy az abev (ez), aztán rányomva a nyomtatvány exe-re be is rakja egyből. De van egy abevudapte nevű program is, azzal is lehet nyomtatványt töltögetni. Sőt a nyomtatvány exe egy csomag, kicsomagolható és a \bev könyvtárba kell berakni.
Na go home!
-
tildy
nagyúr
Úgy látoma mai nap kinek nagyobb az egója című adás van az offtopikban
Legnagyobb talán gerinctelen barátunknak

Kukac:amit most írtál az viszont jogos

Sajnos
mármitn az elmúlik...
Senki sem tökéletes.Ja és nem vagyok Ildikó... Éva sem.
Tildy vagyok és kész
-
Köszi a linkeket.
Le is töltöttétek?
Ugyanis azok az exe-k az abev telepítését igénylik. Ráadásul, ami a legjobb, én már feltettem az abev programot, mégis mikor az exe-t akarom futattni, kéri hogy telepítsem fel a keretrendszert.
Vazz, elmegyek az apeh-hez programozóna, ilyen szart én is tudok írni, ráadásul fizetnek érte.
-
Drizzt
nagyúr
Ma 3*120+2*100 fekvő volt, pedig elvileg nem volt betervezve, mert lesz fociedzés is.
-
válasz
philoxenia
üzenetére
Épp most fogtam hozzá olvasni.

-
Bubu79
addikt
El Érdre... További kellemes szórakozást Topiklakók

Vazz - most nézem csak - Xpod: 0753 ( tudnám miért ugrott be a 0853... ) MSN-en vagy?
-
válasz
Bubu79
üzenetére
Passz. Most, hogy elkezdtem olvasnia papírt, egyből 2 dolog ami feltűnt:
1. "Ha nem áfa köteles akkor 0753-as bevallást, 2008 május 20ig, ha nem áfa köteles akkor 2008 május 15-ig kell benyújtani."
2. A nyomtatványt ha nem elektronikusan küldi be, akkor személyesen kell érte beballagni a kirendeltségre.Csesszék meg, miért nem tudnak rendes, egyszerűen kezelhető programot írni, vagy miért nem tudják az a nyomtatványt letölthetővé tenni.

Most akkor lenne egy 1 órás utam oda-vissza ezért a kis papírért, de ugye őkényelmességük 1-kor bezár, ergo most elindulnom sem érdemes.
philo: foggalama sincs, hogy van-e ilyen azonosítója. Majdnem 1 évig volt munkanélküli, most meg volt egy munkahelyváltása. Addig mindent céges könyvelő csinált, most ezt az utolsó 1 évet kellene egyedül megcsinálnia.
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Lenne 1 kérdésem.
Hol a francba lehet leszedni az idei adóbevalláshoz a nyomtatványt?
Nincs kedvem elsétálni az apeh irodába. (Még a végén lövöldözni kezdenék ott bent.)A progit leszedtem, de nem tudom működésre bírni, a kitöltési útmutatók is megvannak, csak magát a nyomtatványt nem találom, amit ki kell tölteni.
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
"Jöjjön ki Óbudára, egy jó túrós csuszára.
A kerthelységben sramli szól,
És ott lehet csak inni jól.
Az abrosz tarka barka, s rajta jó Kadarka
S már az első csók után
Meglátja de jó lesz kinnt Óbudán!" - nem is Vagy még olyan vén, ha ez nem rémlik
P.s.: Csak sikerült elírnom az előzőben a kerthelységet
És még az időt is eltököltem a keresgéléssel, Philo megelőzött
Xpod: Ugyanazon az oldalon leled meg a nyomtatványt, ahonnan a progit leszedted - egyéni adózóként ha jól rémlik a 853-as nyomtatvány kell Neked

-
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
philoxenia
üzenetére
hoool?

-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Csakis kert helyiségben, ahol sramli is szól

Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Háztartási gépek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Spórolós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux felhasználók OFF topikja
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 9. nap: We Were Here Together
- Ingatlanos topic!
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)