- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
rarri
senior tag
válasz
ladybug
üzenetére
Én most hízni szeretnék, de nem a sok szex miatt vagyok vékony. Mi már nagyon kiszámíthatóan élünk, szeretkezünk, és csinálunk minden mást.
Ez az igazság. Ez bizonyos szempontból jó, bizonyos szempontból nem. De valószínű, hogy nagyon sokan vannak így a korosztályomban. Én minden helyzetből kihozom a maximumot, az örömforrásokat is kihasználom az életemben. Az biztos, hogy nem az evéssel kompenzálok,de imádok enni.
Lehet hogy furcsa, de jól érzem magam a bőrömben, szeretem a férjem, és senkitől sem várok el többet, mint amire képes. 
Ez nem Race-ra értendő!

Race: ha bírod !
Robotka:
Új hozzászólás Aktív témák
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Gyúrósok ide!
- Lexus, Toyota topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Tavaszi szél új iPadeket áraszt?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- HP Elitebook X360 830 G7,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- 450.000Ft HELYETT szinteÚJ OnePlus 15 egyenlő 16 ami 2 a 4.-en Sand Storm 16GB / 512GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Ez az igazság. Ez bizonyos szempontból jó, bizonyos szempontból nem. De valószínű, hogy nagyon sokan vannak így a korosztályomban. Én minden helyzetből kihozom a maximumot, az örömforrásokat is kihasználom az életemben. Az biztos, hogy nem az evéssel kompenzálok,de imádok enni.