Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: Változások 2. rész
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
Új hozzászólás Aktív témák
-
rarri
senior tag
válasz
ladybug
üzenetére
Én most hízni szeretnék, de nem a sok szex miatt vagyok vékony. Mi már nagyon kiszámíthatóan élünk, szeretkezünk, és csinálunk minden mást.
Ez az igazság. Ez bizonyos szempontból jó, bizonyos szempontból nem. De valószínű, hogy nagyon sokan vannak így a korosztályomban. Én minden helyzetből kihozom a maximumot, az örömforrásokat is kihasználom az életemben. Az biztos, hogy nem az evéssel kompenzálok,de imádok enni.
Lehet hogy furcsa, de jól érzem magam a bőrömben, szeretem a férjem, és senkitől sem várok el többet, mint amire képes. 
Ez nem Race-ra értendő!

Race: ha bírod !
Robotka:
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Samsung kuponkunyeráló
- Óra topik
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- Beszámítás! Asus TUF VG249Q 24 144Hz FHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! CSAK KIBONTOTT Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez az igazság. Ez bizonyos szempontból jó, bizonyos szempontból nem. De valószínű, hogy nagyon sokan vannak így a korosztályomban. Én minden helyzetből kihozom a maximumot, az örömforrásokat is kihasználom az életemben. Az biztos, hogy nem az evéssel kompenzálok,de imádok enni.