Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thrawn
félisten
válasz (Kolombusz) #23099 üzenetére
Persze, ezt nem is állítottam, de egy beteg számára ők jelentik az egyetlen megoldást. Ha viszont más több orvos sem tud valami konkrétummal előállni, az több mint elkeserítő.
Jó éjt NG!
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
1010
őstag
olyankor mit lehet tenni ha a vinyom olvaso feje folyton vissza ugrik lemezrol nem bootol ?
-
Thrawn
félisten
Előszöris nem erőltetni, másodszorra egy másik gépben kipróbálni (nem róla bootolva) abban működik-e. Ha igen akkor adatmentés amint lehet, és valami SMART értékeket felhasználó programmal megnézetni (pl HDSentinel).
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
kicsitomi88
őstag
Lehet szólni, eddig én is anélkül írtam, mától újra fogad a lom És a helyesírásra is jobban fogok figyelni.
Ha napi több 10 000 karaktert begépelsz, és nem kikötés az ékezet akkor könnyen rászoksz erre, s még egy csomó ilyen eset, teszem azt lehet valaki még ZX Spectrumon nevelkedett és így szokta meg.
Vénség neszólybe.
90 87.5 87.8 87.5
-
Verus
senior tag
válasz (Kolombusz) #23112 üzenetére
Nézzük a jó oldalát....Neki sikerült.
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
VladimirR
nagyúr
válasz Thrawn #23118 üzenetére
a nagybetus rangod akkora minusszal jar, hogy a javitasert jaro jo pont elhanyagolhato ;p
p.s.: egyebkent sem erdemes javitgatni masok hejjesirasat, en ma szoltam twollah-nak, hogy nincs bazik ige, erre miutan kijavitotta, valaki torolte az egeszet :[
Verus: igen, van
igazi buvesztopic, tegnap eltunt par oracskara
es ajanlom figyelmedbe (es mindenki maseba is) a #2-ben levo videot, aholis megtalaltuk geller ur utodjat[ Szerkesztve ]
-
stop
aktív tag
válasz kicsitomi88 #23113 üzenetére
Ha már elmentünk ennyire a nyelv és használata felé,
naponta (folyamatosan) beszélek munkásokkal, melós, dolgozó emberekkel,
DE!
nem feltételnül használom a mondandómban, sem beszédben, sem írásban a következőket:
eztet
lássa
máma
nem-e lehetne-e
mennyé (menjél)stb...
ugyanbár Zx-em nem volt, de C16-on ismerkedtem az alapokkal
"az együgyű lenézi társát, az okos pedig meghallgatja azt" P.K.11.12.
-
-
stop
aktív tag
válasz VladimirR #23117 üzenetére
légyszi, légyszi, légyszi...
a saját NEVEMET had írjam már úgy ahogy A K A R O M ! ! !
[OFF]szerk: elmentem aludni, még mielőtt felhúzom magam ,
esetleg olyan dolgokon is amin nem kéne [/OFF]
[ Szerkesztve ]
"az együgyű lenézi társát, az okos pedig meghallgatja azt" P.K.11.12.
-
VladimirR
nagyúr
- vesszo utan ninsc sortores (elso ket sor)
- nem irunk csupa nagybetuvel (harmadik sor)
- az a DE! sehogy nem illik oda (az elozo mondat vegen ertelmetlen, uj mondat eseteben az elozo mondat vegen miert vesszo van)
- negyedik sor uj mondat, ezert nagy kezdobetu kellene
- a felsorolasbol hianyoznak a vesszok, esetleg pontokba szedesnel a gondolatjelek
- nincs olyan szo, hogy ugyanbarp.s.: engem ugyan nem zavar, viszont aki szot emel masok irasa, beszede ellen, az eroltesse meg magat, legalabb addig, amig masok hibaira mutogat
-
-
VladimirR
nagyúr
válasz kicsitomi88 #23133 üzenetére
tulajdonnevkent van hasznalva
vagy akkor szoljak Szabo Virag* nevu ismerosomnek, hogy holnaptol kisbetuvel irja a nevet?*: tortenetesen van ilyen nevu ismerosom
-
VladimirR
nagyúr
ok, de akkor valoban, mindketten hagyjuk (ertsd: ne piszkalj masokat a hejjesirasukkal)
kicsitom88: vilagosits fel, kerlek
Screammm: legalabb ezt a mondatot - melyben a nagy mondatkezod betukrol szolsz - kezdted volna nagy mondatkezod betuvel ;p
p.s.: es nem, nem erdekel mas helyesirasa (gondolom rajottetek, a sajatom sem), engem az zavar, ha ojjanok szovegelnek, akik maguk sem kepesek hejjjjesen irni
[ Szerkesztve ]
-
Racecam
nagyúr
Blacki gyere!!!
Mert, akkor már sokkal inkább a pin@ legyen a téma, bár ezt én kezdtem, de nagyon elfajult..Vladi: Egy cigi?
[ Szerkesztve ]
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Winner_hun
titán
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Verus
senior tag
Mostmár csak az hiányzik, hogy jöjjön egy naonos emberke, na azt hiszem felborítaná a dolgokat.
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
venember83
nagyúr
válasz kicsitomi88 #23136 üzenetére
Pedig a zacskósnak van igaza, itt a PH!-n ez a neve, ergó nagy bötűvel köll írni. Uff.
Screammmmmmmmmmmmmm: El fogja neki is, nyugi, mer' ő olyan.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest