- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
csapos2
addikt
válasz
Road Runner
üzenetére
Már hogyne tudnánk mi az, de utáltam. Mivel magas vagyok elég nehezen ment a dolog. Akik rövidebbek, azok sikeresebben pókfociztak.
Én még Csehszlovákiában voltam. Gyilkos volt, minden reggel reggeli torna, majd csapatostól vonulni az étkezőbe, ahol hozzáteszem, mindig nagyon finom kakaó, meg tea volt. Még éjszaki őrségben is voltam. Jó buli volt. Voltak lányok, meg tábortűz. Meg volt egy halom hülye verseny, ahonnan mindig megléptünk, amiért kaptunk is. Strand helyett beosztottak bennünket kapuőrnek. Üres volt az egész tábor, mert elmentek fűrdőzni, mi meg őríztük a nagy semmit.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Kolink VOID ADATA 600W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs